Spektrum DX7s / DX9

Discussie in 'Electro specifiek' gestart door Reivax72, 24 apr 2018.

  1. Reivax72

    Reivax72

    Lid geworden:
    2 feb 2010
    Berichten:
    211
    Locatie:
    Hamont (Be)
    Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een Spektrum DX9 zender.
    Ik heb altijd gevlogen met een DX7s, nu is mijn vraag aan de kenners, kan ik de programma's uit mijn DX7s één op één kopiëren naar mijn nieuwe DX9 zonder verdere afstellingen?
    Alvast bedankt voor jullie hopelijk massale advies!

    Mvg Xavier
     
  2. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    1.966
    Locatie:
    Rosmalen
    Nee, dat kan niet er zijn wel conversie programma's te vinden op het net.
     
  3. frank1960

    frank1960

    Lid geworden:
    1 apr 2012
    Berichten:
    306
    Locatie:
    nijmegen
    nee gaat niet werken, dx9 kun je ook veel uitgebreidere instellingen doen, spraak ed.
    ontdek je meteen de mogelijkheden :)
     
  4. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    1.966
    Locatie:
    Rosmalen
  5. Student

    Student Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 jan 2008
    Berichten:
    14.116
    Locatie:
    Rotterdam
    het is doorgaans wel een zeer goede gewoonte om al je afstellingen een keer na te lopen op je toestellen..
    en daarbij even te zorgen dat de motor niet zomaar het toestel ergens heen kan slingeren.
     
  6. Reivax72

    Reivax72

    Lid geworden:
    2 feb 2010
    Berichten:
    211
    Locatie:
    Hamont (Be)
    Bedankt allemaal voor het meedenken en voor de link.
    Ik begin zo ie zo toch met de kleinste modellen, daarna pas de grote jongens!

    Nogmaals bedankt!
     

Deel Deze Pagina