tamiya ff02

Discussie in 'Electro onroad' gestart door tim, 31 aug 2003.

  1. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    iemand bekend met tamiya ff 02

    ik heb deze namelijk en wil weten of daar leuke dingen mee te doen zijn
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tamiya FF02 is een 2 Wiel (voorwiel) aangedreven wagen..Het is een beetje dezelfde opbouw als een M03! De FF02 staat breder en hoger! Het is heel leuk om mee te rijden..Het is een keer iets anders dan een 4WD.Alleen (zoals bij meerdere tamiya modellen) speling op de stuurinriching..Maar dat is met toe-in/out zo geregeld! ;)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Er zijn nog alle onderdelen te verkrijgen..Vraag er maar na bij je modelbouwwinkel!
     
  4. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    van die speling kan da wel kloppen ja

    nu zat ik te denken aan een snelle motor en een regelaar
    + kogellagertjes

    wat zou een goedde keuze zijn om lekker te kunnen scheuren
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ik zou ..zoals ik ook al op andere topics heb gezegt..een Carson Racer 11 pakken..en een motor rond de 18 turns hard zat ;) Ik zelf Ben zeer tevreven met de GM purple Bull motoren!! Kogellagers is zeer slim..maar dan raad ik je TOE-in/out dingen ook aan..Zodat je niet meer zoveel speling hebt!
     
  6. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    jah en als ik zo'n carson racer 11 neem een een motortje tot max 8 turns

    hoe hard loopt tie dan ongeveer ???

    of is diet niet echt te zeggen ?
    er zitten alleen verschillende maten kogellagers in en er zijn zo ver ik weet geen tunings setjes voor zoals voor de tl01

    maar misschien dat jullie weten of die er wel zijn ?
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    De kogellagers zijn volgens mij hetzelfde als die van de M03..En een carson racer 11 kan maximaal 11 wikkelingen aan.(meer als genoeg in een ff02) dan plaats je een 13 of hoger..dan lukt het altijd!
     
  8. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    13 motortje ?? of tandwiel van motortje ?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    De motor zelf..Ik zou met een Carson Racer 11 niet lager gaan..
     
  10. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    ok k zal wel eens kijken
    en welke accu dan ?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    De Accu maakt of zich niet veel uit..Als je een beetje langer wilt rijden..Pak je 2400 of zelf 3000/3300 ik denk dat een 2400 al voldoet!
     
  12. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    ok maar wel gewoon ook 7.2 volt

    sommige zeggen pak 9 volt dan ga je sneller :S:S
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja 9.6 volt of 8.4 volt gaat wel sneller..maar je hebt ook meer schade aan je motor..Ik zelf heb een keer met 8.4 volt gereden..en met een 11x2 motor..en na de rit waren de koolborstel een beetje zwart :)
     
  14. blieblie

    blieblie Guest

    voor NiMH accu's heb je een speciale lader voor nodig. Hou dat wel in de gaten.
     
  15. tim

    tim

    Lid geworden:
    20 jul 2003
    Berichten:
    213
    Locatie:
    breskens
    jah k heb zo'n robbe 2 lader leloof ik kan ik ook mijn controler mee opladen
     
  16. Powerpete

    Powerpete Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    11 jun 2002
    Berichten:
    1.343
    Locatie:
    Bussum
    Blie blie, voor de huidige Nimh accu´s heb je niet perse een speciale lader nodig, bijna alle moderne laders (niet ouder dan 10 jaar), kunnen Nimh en Nicad laden................Peet..........................8)
     
  17. blieblie

    blieblie Guest

    Ja??
    Oeh, dat scheelt.
    Want bij de gewone batterij laders (AA e.d.) moet je er nog wel op letten.
     
  18. Theo Coenen

    Theo Coenen Guest

    @ blieblie Als je ergens in een draad iets post hoef je niet steeds de voorganger te quoten. Dit is alleen handig als je ergens specifiek op wilt reageren, wat hier dus neit het geval is. Je bent trouwens niet de enigste die dit te pas en onpas doet. Denk eens aan het data verkeer, er zijn nog steeds mensen die met kleine modems werken.
     
  19. blieblie

    blieblie Guest

    zucht... die paar kb maakt geen hond uit hoor.
    duurt het wel een halve seconde langer voordat een pagina geladen is met een 14k4 modem.
    maar goed, ik probeer het te onderdrukken, maar soms vergeet ik het.

    en als er dan naast het quote knopje een post knopje zit doe ik het helemaal niet meer, want tis volgens mij de enige rede dat ik quote. Omdat dat knopje het dichtst bij zit.

    Als hier dan toch niemand quote sloop je toch gewoon die quote functie uit het knopje? Of zie ik het verkeerd. Moet kunnen in phpBB.
     
  20. Cheeta

    Cheeta Forum veteraan

    Lid geworden:
    8 jul 2003
    Berichten:
    9.519
    Locatie:
    Nieuwegein
    Er wordt vaak genoeg gequote!!!

    CYA
     

Deel Deze Pagina