Uitleg Vintage RA/RC subforum

Discussie in 'Vintage RA/RC' gestart door Énke Blériot, 22 mrt 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Énke Blériot

  Énke Blériot Moderator Moderator team Vriend van modelbouwforum.nl The First Aviators

  Lid geworden:
  29 jul 2014
  Berichten:
  3.707
  Locatie:
  Zwolle
  Beste modelvliegers,

  Van harte welkom in dit Vintage RA/RC subforum. Waar staat dit alles voor... cq wat is de bedoeling en inhoud van dit subforum....


  Vintage RA= Vintage Radio Assist. Modellen welke van origine Vrije Vlucht zijn en nu voorzien van radio besturing en "uit de oude doos"

  Vintage RC = Vintage Radio Control. Modellen welke van origine RC zijn en "uit de oude doos"  Waarom de term "uit de oude doos"...Tja...wat is vintage...

  Voor de één is een VRA model uit het tijdperk zonder thermiek rem of hooguit een lontje echt oud en voor een ander kan het nog net fff doorlopen.

  En VRC ..waar stopt daar vintage.. is dat daar waar de 8 kanaals 27 Mc set aan de kant werd gelegd en vervangen door een full house propo set met maar liefs 4 servo's,?

  Of stopt vintage daar waar de Beatles en de Stones begonnen of kan het tijdvak totdat ABBA de muzikale wereld veroverde met "Waterloo" ook nog net?

  We gaan geen exacte datum neerleggen of een regel van tig jaar geleden invoeren (want zo hadden we dat samen in de aanloop afgesproken). Wat we wel doen is jouw heel veel inspiratie wensen met alles wat je hier in kwijt kunt in jouw beleving van Vintage..
   
  Laatst bewerkt: 23 mrt 2020
  Ed_V, Harry van Melick, jve en 6 anderen vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina