Veel modelbouwspullen te koop.

Discussie in 'Lijnbesturing' gestart door Bell-crank, 28 mrt 2021.

 1. Bell-crank

  Bell-crank

  Lid geworden:
  25 jan 2014
  Berichten:
  41
  In november 2020 overleed zeer onverwachts mijn goede vliegvriend Jan Willem Roest. Zijn heengaan laat, als mens en als gelijkgestemde vlieger, een grote leegte bij mij en vele anderen achter.

  Na zijn overlijden vroeg zijn vrouw mij of ik haar zou willen helpen met het ordenen, inventariseren en aan de man brengen van Jan Willem’s vele spullen. Dit met het uitgangspunt dat ze er niet de hoofdprijs voor hoefde hebben maar dat ze het belangrijk vond dat al die waardevolle spullen bij mensen terecht zouden komen die er net zoveel plezier aan zouden beleven als Jan Willem.

  Ik heb zoveel categorieën spullen gevonden dat ik het zinvol vond om ze allemaal op een simpele website te zetten. Omdat ik ook het plan heb om op korte termijn in het buitenland naar liefhebbers voor deze spullen te zoeken heb ik de teksten op deze website in het Engels gemaakt.

  Omdat tussen Jan Willem’s spullen veel lijnbesturingsmotoren te vinden zijn (maar ook bouwtekeningen, indoorspullen, boeken e.d.) kan ik me voorstellen dat jullie daar belangstelling voor hebben. Daarom verwijs ik jullie graag naar deze website.

  Zie: https://modelairplane-parts.jouwweb.nl/
   

  Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina