** weetjes over Phantom Ugrade kit **

Discussie in 'Multicopters' gestart door Digitech, 11 sep 2013.

  1. Digitech

    Digitech

    Lid geworden:
    16 mrt 2011
    Berichten:
    635
    Locatie:
    Heerlen
    met de Phantom upgrade kit hoef je geen :

    PMU V2 meer te monteren (is geintregeert)
    geen Zenmuse H3 2D GCU meer binnen te monteren (zit ook al op board)

    Directe videozender aansluiting / Go pro Lead is al geintregeert op het main board van de upgrade.

    er zit ook bij de Lever kit om de tilt te gebruiken voor de zender

    er was nogal wat onduidelijkheid hierover.
    hoop dat het hiermee wat duidelijker is allemaal..
     
  2. Psygho (Emil)

    Psygho (Emil) Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 jan 2004
    Berichten:
    15.656
    Locatie:
    Prov. Drenthe.
    Interessant...
     
  3. Jayroen

    Jayroen

    Lid geworden:
    21 jun 2013
    Berichten:
    74
    Locatie:
    Tilburg
    Heeft de Phantom V1.1.1 dit board al standaard aan boord?
     
  4. Powerpete

    Powerpete Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    11 jun 2002
    Berichten:
    1.343
    Locatie:
    Bussum
  5. Digitech

    Digitech

    Lid geworden:
    16 mrt 2011
    Berichten:
    635
    Locatie:
    Heerlen
    Phantom 2 heeft dit idd al aan boord
    ook een 2e canbus om een extensie aan te sluit waaronder mini iosd en WP datalink
     
  6. Jayroen

    Jayroen

    Lid geworden:
    21 jun 2013
    Berichten:
    74
    Locatie:
    Tilburg
    Oke, bedankt voor de info.
     
  7. PaddeNL

    PaddeNL

    Lid geworden:
    6 nov 2012
    Berichten:
    17
    Locatie:
    Wapenveld
    Even een beetje een zijspoor maar:

    Is de datalink welke bij de wookong aanbieding zit dezelfde als welke voor het ipad control station gebruikt word? Ik ben namelijk van plan een phantom 2 met ipad control station aan te schaffen maar ik heb de ongebruikte datalink van de wookong set nog liggen.

    Het zou mooi zijn als ik deze kon gebruiken.
     
  8. Ted87

    Ted87

    Lid geworden:
    10 mrt 2014
    Berichten:
    7
    Ik heb de LK24-BT datalink voor de Phantom 2. Als dat hem is zou het in de nabije toekomst moeten gaan werken. Nu nog niet helaas want de juiste firmware moet nog uitkomen :(
     

Deel Deze Pagina