Goede vliegplek

Discussie in 'Beginners' gestart door Rofid, 26 feb 2017.

 1. dries_neyrinck

  dries_neyrinck

  Lid geworden:
  14 aug 2013
  Berichten:
  2.399
  Locatie:
  Oordegem
  Je wordt geen lid van een vliegclub door een Facebook groep leuk te vinden. Je wordt lid van een vliegclub door eens contact op te nemen (via mail, of eens langsgaan op het veld, of...)
  Beoordeel een vliegclub ook niet op basis van een website of dergelijke. Facebook, webpagina, ... allemaal heel leuk. Maar de kern van een vliegclub is OP HET VELD.
  Waar in het Brusselse?
   
 2. P.L.

  P.L.

  Lid geworden:
  14 feb 2015
  Berichten:
  926
  Uiteindelijk kan iedere wappie hier lid worden van deze virtuele bende, het is zelfs mij gelukt.....maar wat wat er in de realiteit gebeurd is natuurlijk belangrijker.

  W.b. de rest van je verhaal (hele kluif, lastig door te komen).
  Er zijn verenigingen in de buurt van Antwerpen, kan even niet op de naam komen maar volgens mij zit er 1 in de buurt van Schoten / Brasschaat en ook 1 in Ranst, maar ook als je de andere kant op gaat in de richting van bijv. Hannut vindt je ook nog een vereniging / verenigingen.
   
  Trucker08 vindt dit leuk.
 3. BelgianDroneLawsHaAha

  BelgianDroneLawsHaAha

  Lid geworden:
  7 sep 2017
  Berichten:
  4
  Locatie:
  Brussel
  Ja ik bedoelde dus niet met verouderd dat ze er lelijk uitziet, maar dat contact leggen moeilijk was. En met de facebookgroep hoopte ik zo contact te leggen, om zo daar een post te zetten. Maar ik ga het nu op uwe manier doen. Telefoon en mailen, totdat ik iets vind. Heb op dit moment al 1 plaats dat degelijk in in de buurt van mij is gevonden. De zoektocht blijft verdergaan!
   
 4. Nevermore

  Nevermore

  Lid geworden:
  8 aug 2013
  Berichten:
  1.229
  Locatie:
  Betekom - België
  Toch een vreemde uiteenzetting hier...
  Iemand die een zwever koopt en dan klaagt dat het weggesmeten geld is omdat je er niet mee mag vliegen... En dan nog eens de strenge drone regels er even bij lappen. Die eigenlijk geeneens van toepassing zijn op zijn zwever.

  Wildvliegen is sinds jaar en dag verboden in België. Je kunt die wet ergens omzeilen door te stellen dat een min 1 kg toestel speelgoed is. (De circulaire gaat over toestellen vanaf 1 kg) maar je kan ook gewoon een leuke club zoeken en je daar bij aansluiten. Dan leer je nog bij en maak je een hoop toffe maten!
   
 5. BelgianDroneLawsHaAha

  BelgianDroneLawsHaAha

  Lid geworden:
  7 sep 2017
  Berichten:
  4
  Locatie:
  Brussel
  Mag ik vragen bij welke vliegclub u vliegt? Ik zie dat u zich in een interessante omgeving bevindt (tussen leuven/brussel)
   
 6. ron van sommeren

  ron van sommeren Forum veteraan

  Lid geworden:
  31 aug 2002
  Berichten:
  28.237
  Locatie:
  Tussen Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal (NL)
 7. Nevermore

  Nevermore

  Lid geworden:
  8 aug 2013
  Berichten:
  1.229
  Locatie:
  Betekom - België
  Ik ben lid bij Dakota (Tremelo) en LMAC (Tielt-Winge). Beide zijn vanuit Brussel goed bereikbaar. Altijd welkom om eens te komen kijken!
   
 8. Azurro

  Azurro

  Lid geworden:
  13 jun 2011
  Berichten:
  57
  Locatie:
  Westmalle Belgica
  Kom eens kijken bij De Stunters in Vorselaar.
  http://www.destunters.com/
   

Deel Deze Pagina