Phoenix sim probleem

Discussie in 'Modelbouwsoftware' gestart door guyken, 26 aug 2017.

  1. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    ik wou mijn phoenix sim controleren op updates en toen begon de miserie . De updates kwamen er niet door . Ik dacht , ga de sim volledig uit de pc doen en terug opladen . Sedertdien werkt niets meer ?? Had ergens gelezen dat de sim moeilijkheden had met windows 10 ? Mijn originele schijfje dateert van 2012 ?
     
  2. onno10

    onno10

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    988
    Locatie:
    Rosmalen
  3. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    Ik krijg nu mijn oude versie ook niet goed werkend meer op pc , dus de basis is er niet om updates te dowloaden . Vandaar vraag compabiliteit ?
     
  4. HeliKoper

    HeliKoper Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    19 okt 2006
    Berichten:
    634
    Locatie:
    Guinea-Fowl-City
    Volgens mij moet je eerst vd originele versie "met de hand" naar een versie die automatisch updatet.
     
  5. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    Dus niemand heeft problemen met de sim en windows 10 ?
     
  6. onno10

    onno10

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    988
    Locatie:
    Rosmalen
  7. alm

    alm

    Lid geworden:
    20 jun 2015
    Berichten:
    410
    Locatie:
    Hellevoetsluis
    Dat filmpje is niet een legale oplossing.
    Als je 2.5 of ouder hebt staat er een file die je kunt downloaden op de eerder genoemde link http://www.phoenix-sim.com/downloads.asp
    Op de support pagina (http://www.phoenix-sim.com/support.asp) zie ik dat je ook een nieuwe DVD kunt bestellen van 5.5 voor een gereduceerd tarief, misschien is dat een optie als je het helemaal niet werkend kunt krijgen. Versie 5.5 werkt in ieder geval met Windows 10.
     
  8. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    OK , we gaan eens proberen .
     
  9. alm

    alm

    Lid geworden:
    20 jun 2015
    Berichten:
    410
    Locatie:
    Hellevoetsluis
  10. Arnoud Snel

    Arnoud Snel

    Lid geworden:
    24 apr 2008
    Berichten:
    530
    Locatie:
    Almere
    Is het al gelukt om Phoenix opnieuw te installeren ?
    Hoe heb je het programma verwijderd ? Met de Windows deinstallatie tool of die van Phoenix zelf ?
    Het zou kunnen dat de registerwaarde nog niet verwijderd is, dan kun je Phoenix niet opnieuw installeren.

    Succes en Grt,

    Arnoud.
     
  11. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    Nee , nog niet gelukt <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<;
     
  12. guyken

    guyken

    Lid geworden:
    25 mei 2009
    Berichten:
    2.656
    Locatie:
    belgium
    Na vele pogingen is het toch gelukt en meteen naar versie 5.5 , oef . Vraag me niet hoe mar uiteindelijk toch gelukt .
     

Deel Deze Pagina