De Berg is van Jan!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ergens heeft het wel wat, zo'n screenshot montage:
Bekijk bijlage 344490

Misschien.
Het zou de ontelbare quotes van ene Henri in het verleden wellicht wat hebben opgefleurd.
Niet dat een discussie daardoor aangenamer zou zijn geworden overigens...

Het heeft wat overeenkomst met een fles (W)(h)(i)(s)(k)(e)(y).
(Ik zet alle lettertjes maar tussen haakjes, dan kan eenieder er uithalen wat van zijn gading is.)
Ja, het ziet er aardig uit, dus je betaalt je scheel, maar het spul blijft niet te zuipen.

Overigens een andere suggestie:
Zijn jullie ook niet in de war met:
wh.jpg
 
Ik ga niet lager dan een paar Ierse soorten als het dan een "e" mot hebben, maar dan houd het ook echt op.
 
Je wilt me toch niet vertellen dat door de verdovende werking van de alcohol nog smaak valt te proeven?
Dat hangt er helemaal vanaf hoe goed of verschrikkelijk die smaak is...
Bij Whisk(e)y is het een heel ander verhaal.
Nagenoeg alles daarvan met een e waardeer ik zeer, zonder e wordt dat een stuk kritischer.
Wat niet wegneemt dat daar ook best lekkere tussen kunnen zitten.
Maar het blijven toevalstreffers...
 
Ik ben niet zo van de alcoholische dranken, zo kwam ik er gisteren heel toevallig achter dat in het vriesvakje van de koelkast nog een partijtje Jägermeister en Wodka lag te rusten.
Vervelend probleem is dat de koelkast een tikkeltje te koud stond, waardoor de temperatuur in het vriesvak verrekte koud was.
Waardoor beide dranken van vloeistof naar het massieve waren getransformeerd.
Wonderbaarlijk was het glas nog heel.
 
Ik ben niet zo van de alcoholische dranken
Ik ook niet, ik moet er altijd eerst echt eens lekker voor gaan zitten.
Iets even achteroverslaan is not my style. Houdt de genoemde 'mate' moeiteloos binnen de lijntjes...
Wonderbaarlijk was het glas nog heel.
Zou de expansie van de vloeistof tussen 4 en 0 graden door de toevoegingen aan het water minder zijn geworden?
 
BEErEnburg... Heeft maar liefst 3 e's.

En daar sla je de (borrel)plank (naar keuze), net als Bruno, weer compleet mis. Beerenburg kan namelijk, net als de whisky, ook met een e minder geschreven worden. Dan krijg je Berenburg. Die van Sonnema. En laat dat nou net als whisky t.o.v. whiskey de beste keuze zijn. Tijd om hier op de Berg een minister aan te stellen van binnen en buitenlands gedestilleerde zaken want er mag wel eens een beetje orde op zaken gesteld gaan worden met zo'n stel alcohol barbaren hier.
 
Laatst bewerkt:
Met jouw achtergrond drink je toch zeker Schippersbitter Christian? Met mijn afkomst moet ik dat haast wel. Gr. Klaas.
 
En daar sla je de (borrel)plank (naar keuze), net als Bruno, weer compleet mis.
Je wilt het gewoon niet begrijpen, hè? :frustie:
Beerenburg kan namelijk, net als de whisky, ook met een e minder geschreven worden. Dan krijg je Berenburg. Die van Sonnema.
Aangezien ik al sinds 1986 af en aan met een Fries in de nationale F2B selectie mocht vliegen, kan ik je verzekeren dat Sonnema een drankje is voor niet-Friezen. Die weten namelijk wel beter. Elburg ligt duidelijk niet in Friesland.
Tijd om hier op de Berg een minister aan te stellen van binnen en buitenlands gedestilleerde zaken want er mag wel eens een beetje orde op zaken gesteld gaan worden met zo'n stel alcohol barbaren hier.
'Niet gedwee meelopen met de publieke wansmaak' gelijk stellen met barbarisme, zou 'barbaar' zomaar tot geuzennaam kunnen doen verheffen.
Toch kleeft er aan 'barbaar' wel nog steeds de associatie met de lomperds die het algemeen beschavingsniveau ernstig naar beneden trekken.
Ik zou me daarom beter voelen bij 'anti - slaafse volger van algemeen aanvaard gemis aan goede smaak' en zal ik daardoor degenen die afhaken na een zin met meer dan 5 woorden niet missen.
 
Ik ben niet zo van de alcoholische dranken, zo kwam ik er gisteren heel toevallig achter dat in het vriesvakje van de koelkast nog een partijtje Jägermeister en Wodka lag te rusten.
Vervelend probleem is dat de koelkast een tikkeltje te koud stond, waardoor de temperatuur in het vriesvak verrekte koud was.
Waardoor beide dranken van vloeistof naar het massieve waren getransformeerd.
Wonderbaarlijk was het glas nog heel.

Is dat een probleem? Nee. Je moet alleen even 5 minuten geduld hebben nadat je de Jägermeister uit het vriesvak hebt gehaald. (De Wodka kun je lekker laten liggen of gebruiken als ruit-ontdooier op de wat frissere dagen)
Als je de Jägermeister 5 minuten buiten het vriesvak laat staan: even schudden en dan kun je de vloeistof (die dan de viscositeit van stroop heeft) l a n g z a a m in het glas laten druppelen en daarna genieten.
 
Is dat een probleem? Nee. Je moet alleen even 5 minuten geduld hebben nadat je de Jägermeister uit het vriesvak hebt gehaald. (De Wodka kun je lekker laten liggen of gebruiken als ruit-ontdooier op de wat frissere dagen)
Als je de Jägermeister 5 minuten buiten het vriesvak laat staan: even schudden en dan kun je de vloeistof (die dan de viscositeit van stroop heeft) l a n g z a a m in het glas laten druppelen en daarna genieten.
De Berg is toch wel een leerzame omgeving.:)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Top