Algemeen Tamiya TT-01 Chassis Topic

Discussie in 'Electro onroad' gestart door Erikderaaf, 13 feb 2005.

  1. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Ik heb nu een nieuwe batterij dus ik mag hem niet helemaal leeg rijden en weet iemand de gemiddelde laadtijd van een lipo want mijn lader stopt niet als hij opgeladen is
     
  2. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    28.523
    Locatie:
    Sassenheim
    Mijn glazen bol is vast weer kapot want ik kan niet zien wat voor een capaciteit je accu heeft, met welke amperage je laad en hoe vol de accu was toen je hem aansloot.....

    De theoretische laadtijd is laadstroom delen door capaciteit. Daar overheen komt nog een stukje verlies en balanceringstijd.
     
  3. LeoG

    LeoG

    Lid geworden:
    21 jun 2014
    Berichten:
    358
    Locatie:
    Tilburg
    Heb je dan wel de geschikte lader? Anders is het feest weer zo over.
     
  4. HugoW

    HugoW

    Lid geworden:
    30 aug 2007
    Berichten:
    3.506
    Locatie:
    SInt-Oedenrode
    @Roelof; laat die glazen bol eens repareren, of beter nog; investeer een keer in een goede kristallen versie. Dit schiet niet op, zo...

    @quicky; ik raad je aan om lokaal hulp te zoeken bij winkel of club, of bij een enthousiaste mede hobbyist in je buurt. Als je in je profiel je woonplaats vermeldt zijn er vast mensen die je willen helpen. Het is een machtig mooie hobby, maar als je veel kapot maakt door gebrek aan ervaring kan het wel eens minder leuk worden, en dat zou jammer zijn.

    Hugo
     
  5. fromp

    fromp

    Lid geworden:
    2 feb 2015
    Berichten:
    15
    afgaande op je foto s hij 3300 KV en dat zal wel ongeveer 10.5 T zijn hoor. Wat je tandwielen betreft kun je dit redelijk goed zien hoor of je spur/pinion al dan niet gestript zijn maar kan ook 1 van je overbrengingen zijn als je zoveel power gebruikt want de 01 is daar eigenlijk niet voor gemaakt en is om problemen vragen.
     
  6. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Hy
    Ik heb dus een nieuwe batterij gekocht en het is juist dezelfde als mijn vorige maar nu gaat mijn auto nog niet eens half de snelheid dat hij vroeger ging kan het zijn dat het een slechte batterij is
     
  7. Junkyxl

    Junkyxl

    Lid geworden:
    14 jul 2013
    Berichten:
    157
    Ff naar de shop gaan waar je hem gekocht hebt en door laten meten. Tenzij je de mogelijkheid hebt om zelf de accu door te meten.
     
  8. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.141
    Locatie:
    Zwolle
    Is de zender wel gekalibreerd met de ESC, en Staan de eventuele end points op uw zender wel op 100%?
     
  9. Junkyxl

    Junkyxl

    Lid geworden:
    14 jul 2013
    Berichten:
    157
    Je mag er toch vanuit gaan dat hij daarin niets in het gewijzigd. Maar je weet maar nooit. Wel uitsluiten dat alles goed staat ingeregeld.
     
  10. baphisto

    baphisto

    Lid geworden:
    23 jun 2015
    Berichten:
    3
    Locatie:
    NL
    @ quicky
    Waarom ga je niet even met je rc en het probleem langs je dichtstbijzijnde rc shop om daar de kwestie voor te leggen? Hoogstwaarschijnlijk kunnen ze je direct van je probleem af helpen en geven ze je tips om het volgende keer te voorkomen.

    Het is maar een tip maar als het goed is, heb je op het lange termijn meer profijt hiervan dan telkens op fora vragen stellen en wachten op antwoord hierop.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 dec 2015
  11. steventrx

    steventrx

    Lid geworden:
    7 sep 2013
    Berichten:
    1.445
    Locatie:
    Berkel en Rodenrijs
    @quicky, als het een lipo accu is, heb je een lader nodig met lipofunctie.
    Bij optrekken een krakend geluid kan van alles zijn. Meestal zit het in het achterdiff.

    Zoals al een paar keer is genoemd langs gaan op een baan, een winkel of mensen in de buurt die er meer van weten.


    Steven
     
  12. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    weet er iemand waar ik een carbon upper deck kan bestellen voor mijn tt01e
     
  13. hampy

    hampy

    Lid geworden:
    19 jul 2012
    Berichten:
    30
    In deventer bij de heilige koe zag ik dat ze der nog eentje hebben .
    Toch wel veel delen op voorraad voor de tt-01-2
     
  14. Losiracer

    Losiracer

    Lid geworden:
    30 aug 2012
    Berichten:
    2
    Locatie:
    Holland
    Ik heb nog een carbon upper deck liggen.
     
  15. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Ja maar is 20 euro niet veel op de heilige koe
     
    Laatst bewerkt: 16 aug 2015
  16. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Of als iemand 1 liggen heeft en je wilt het verkopen ben ik ook geintereseert om het te kopen
     
  17. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Gebruik je hem nog of wil je hem kwijt
     
  18. hampy

    hampy

    Lid geworden:
    19 jul 2012
    Berichten:
    30
    bestel je bij conrad 21.99 euro of ja rc mart lekker goedkoop maar out of stock !!!!
    dus ja .
    ik heb der wel eentje 17.50 euro maja die is al 10 jaar gebruikt 13 doodsklappen meegemaakt dus zeg het maar ?
     
  19. quicky

    quicky

    Lid geworden:
    17 feb 2015
    Berichten:
    56
    Locatie:
    Kontich , Belgie
    Bij conrad kun je hem toch niet kopen
     
  20. hampy

    hampy

    Lid geworden:
    19 jul 2012
    Berichten:
    30
    ja zag hem bij conrad duitsland maja 21.99 euro dus schiet ook niet op maar dan weet je wel dat het normale prijzen zijn .....
     

Deel Deze Pagina