Het is een beetje knullig als een regelaar geen fatsoenlijke ingangsbuffer heeft, waardoor 't ie het niet op alle ontvangers doet. Conrad had inderdaad ook zo'n regelaar in het programma.
Futaba ontvangers leveren al vele jaren uitgangspulsen van 3,2 Volt toptop. Dit geldt ook voor de R118F en voor alle huidige 2,4 GHz ontvangers. Als een regelaar daarmee geen genoegen neemt is de elegante manier om een aanpassing te maken het tussenvoegen van een pulsversterker. Ergens in dit deel van het forum staat een impuls inverter schakelingetje. Als je twee van dat soort schakelingetjes achter elkaar plakt heb je zo'n versterker. Het eerste schakelingetje neemt genoegen met een ingangspuls van 0,7 Vtt, zet vervolgens de puls ondersteboven en het tweede zet 'm weer rechtop, waarbij de uitgangspuls gelijk is aan de voedingsspanning.
Een minder elegante manier, maar veel eenvoudiger manier is een pull up weerstand tussen puls en plus, zoals Bol al aangeeft. Het kan zijn, dat je hierbij een beetje met de weerstandswaarde moet experimenteren. De 3k3, die Bol opgeeft is een goede startwaarde, daarna probeer je 2k7 en tenslotte 2k2. Bij de Conrad regelaar van Bol was de waarde, die het deed, volgens mij 2k7. Wat zo'n weerstand doet is de puls iets omhoog trekken. De bedoeling is eigenlijk om alleen de bovenkant van de puls iets omhoog te trekken, maar vaak gaat de onderkant ook mee. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid stroom, die de ontvanger op z'n (puls)uitgangen kan leveren. Is nu de weerstandswaarde te hoog, dan trek je de puls niet ver genoeg op, is 't ie te laag dan trek je de onderkant van de puls te ver omhoog en dan werkt het ook niet.
Nog een manier zou zijn om de bec-spanning te verlagen, maar dan zou je de regelaar moeten modificeren. De bedoeling is dan niet om de ontvanger een lagere voedingsspanning te geven, maar het stuurdeel van de regelaar. De hoogte van de puls komt dan meer in overeenstemming met de werkspanning van het stuurdeel van de regelaar en dan werkt het wél.