marine modelbouw nl de be opend de deur

Discussie in 'Marineschepen' gestart door hms kortenaer, 14 okt 2017.

 1. hms kortenaer

  hms kortenaer

  Lid geworden:
  28 mrt 2006
  Berichten:
  166
  Locatie:
  delft
  marine modelbouw nl gaat in delft beginnen aan hun eerst op komst in het keetje delft en daar ook hun basis plaats te open en ook is er onderdak en we zijn de hele winter open en de koffie staat altijd klaar en je kunt ook bouwen en testvaren en gezellig samen zijn en elkaar tips en ideeen uitwisselen ook oor andere modelbouw takken zijn jullie welkom houd de Facebook pagina van marine modelbouw nl de in de gaten voor opening tijden en de eerst van weekend van november gaan we open en we hopen dat delft weer een modelbouw groep rijker wordt
  vr gr marco gerben bestuur van marine modelbouw nl de be

  de adres is
  muyskelaan 3
  2628wc delft
   
  Laatst bewerkt: 15 okt 2017
 2. ron van sommeren

  ron van sommeren Forum veteraan

  Lid geworden:
  31 aug 2002
  Berichten:
  29.411
  Locatie:
  halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
  Zo'n praktisch onleesbare letterbrij is toch geen presentatie van een internationale Nederlands/Duits/Belgische vereniging? Hoofdletters, punten, komma's en nieuwe regels doen wonderen voor de leesbaarheid. Wat ging er fout bij het posten?

  Titel kun je gedurende twee dagen aanpassen middels klik op Topic Tools. Die termijn geldt ook voor het bericht zelf. Daarna verlopen wijzigingen via moderatoren middels klik op Meld onder bericht.
   
  Laatst bewerkt: 16 okt 2017
 3. Roelof

  Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

  Lid geworden:
  20 aug 2003
  Berichten:
  28.149
  Locatie:
  Sassenheim
  Beste HMS Kortenear.

  1 topic is genoeg, de 3 anderen heb ik verwijderd omdat dubbelposten niet toegestaan is. Zoals terecht opgemerkt doe je jezelf maar ook je organisate niet veel goeds om zo een bericht te schrijven maar gezien je al ruim 10 jaar op dit forum zit mag dit hopelijk wel duidelijk zijn.
   

Deel Deze Pagina