MMM escalibreren probleem

Discussie in 'Electro offroad' gestart door Nitro-Lover3, 22 okt 2012.

  1. Nitro-Lover3

    Nitro-Lover3

    Lid geworden:
    30 mei 2009
    Berichten:
    255
    Locatie:
    Bilzen
    Goeiedag, na een tijd niets meer gedaan te hebben mij losi 8ight electro, wou ik vandaag nog eens rijden. Dus batterijen opladen en vlammen dacht ik...
    Nu, blijkbaar was mijn esc, een castle mamba monster niet meer gecalibreert met mijn motor. Maar dat krijg ik ook niet terug, als ik hem wil calibreren lukt me dat niet. Als ik de esc aan zet dan doet hij niks anders dan om de 0.5-1sec een piepje.. Ohja, het gaat om een nue 1515 motor
    Ik hoop dat jullie me kunnen helpen..
    Mvg,
    Michiel
     
  2. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.127
    Locatie:
    Zwolle
    Doe je het volgens de handleining?
    Maar hij kan niet zomaar ge de calibreert zonder dat je er aan zit.
    Ik denk dat je het probleem ergens anders moet zoeken bijvoorbeeld je accu.
    Heb je die wel in de storage mode weg gelegd?
    En hoeveel volt zit er nog in?
    En je stekketjes zitten goed in je ontvanger gedrukt?
     
  3. Nitro-Lover3

    Nitro-Lover3

    Lid geworden:
    30 mei 2009
    Berichten:
    255
    Locatie:
    Bilzen
    Batterijen zijn net nog opgeladen, dus helemaal vol.
    Ik weet niet meer precies in welk stekkertje de esc moet.
    Bij 'AUX' doet de esc niets en brand er alleen een oranje lampje.
    En bij de 'BAT/TEL' geeft de esc om de 0.5-1 second een piepje en flikkeren alle lichtjes, zo ook gaat de fan op volle toeren...
    Mvg
     
  4. Richardcj

    Richardcj

    Lid geworden:
    18 jul 2004
    Berichten:
    1.967
    Locatie:
    onder de ruik van amsterdam
    Wat voor zender en ontvanger gebruik je?

    Mvg. Richard
     
  5. gdw1963

    gdw1963

    Lid geworden:
    6 jun 2011
    Berichten:
    262
    Locatie:
    Helmond
    Je kalibreert niet de motor met de regelaar, maar de zender met de regelaar. Als je van zender bent gewisseld of de instellingen heb gewijzigd zit daar je probleem.
     
  6. Nitro-Lover3

    Nitro-Lover3

    Lid geworden:
    30 mei 2009
    Berichten:
    255
    Locatie:
    Bilzen
    Nope toch niet.. Ben zelf heeeel stom geweest en heb het stekkertje van esc in het verkeerde kanaal gestoken. Die moest dus in het throttle en dat deed ik niet. Stomme stomme fout ;)
    Toch bedankt !
    Mvg
     

Deel Deze Pagina