Ompool relais direct op ontvanger?

Discussie in 'Model elektronica' gestart door Peter58, 13 sep 2020.

  1. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.345
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Laatst bewerkt: 13 sep 2020
  2. Ernst Grundmann

    Ernst Grundmann Vriend van modelbouwforum.nl The First Aviators Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 aug 2002
    Berichten:
    12.132
    Locatie:
    Woerden
    Afhankelijk hoeveel stroom je wilt schakelen zou je DEZE kunnen gebruiken. Deze kan maximaal 2A schakelen maar er zijn er die meer kunnen schakelen.
     
  3. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.345
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Dat is te weing ampies, maar dank
    Grt peter.
     
  4. Edge

    Edge

    Lid geworden:
    3 sep 2017
    Berichten:
    630
    Locatie:
    Winschoten
  5. max z

    max z Vriend van modelbouwforum.nl The First Aviators

    Lid geworden:
    4 dec 2009
    Berichten:
    1.695
    Locatie:
    Boskoop
  6. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.345
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Heee die schakeling kende ik niet, idd zo kan het ook :) dank daarvoor.
    Grt peter.
     

Deel Deze Pagina