opnieuw gezeur van acme nb16

Discussie in 'Brandstof auto's' gestart door philip van der wal, 2 aug 2019.

 1. philip van der wal

  philip van der wal

  Lid geworden:
  13 jan 2019
  Berichten:
  135
  Locatie:
  Zevenbergen
  als eerst bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen, ik ben al heel ver gekomen met deze hobby.
  ik kan mijn auto perfect afstellen, maar vandaag wilde ik mijn auto starten toen ging die aan toen ging die 2 seconde in volle toeren. en toen viel die uit elke keer met anderen afstellingen maak niks uit het bleef gebeuren. Ik heb de brandstof toevoer ge checkt het brandstof kan er gewoon door heen ik had het zelfs nog de carburateur met lucht uit gespoten. maar hielp niet, dus het brandstof kwam er 100% in. Ik had er een nieuw glowplug in gedaan ook geen effect ik heb 2 glowdrivers gebruikt alle bij ook geen effect, had ze ook nog door gemeten, ze waren gewoon vol. Ik heb ook de koppeling schoentjes gecheckt waren perfect, de koppeling kon ik gewoon zeg maar laten tollen dus hij pakte niet meteen de koppeling,nouja door de snelheid wel natuurlijk.
  ik heb de auto proberen van de grond te starten had 3x raden ook geen effect. extra info de motor heeft ongeveer 1 a 1.5 liter gelopen. ik had de motor even gedraaid met mijn hand maar hij had nog wel compressie maar ik hoorde niet echt een super harde plop. is dat een teken van dat de motor versleten is of doe ik nou iets fout? ondertussen heb ik er al een nieuwe motor op gedaan van mijn donor autotje, maar was toch wel benieuwd of iemand het weet zodat het niet weer fout/kapot kan gaan. En wil ervaring op doen;p
   
 2. mark0126

  mark0126

  Lid geworden:
  15 feb 2005
  Berichten:
  3.257
  Locatie:
  Schoonebeek
  Kan zijn dat die ergens valse lucht trekt en daardoor in toeren op gaat lopen. Zit de carburateur goed vast?

  M.v.g. Mark
   
 3. brutus

  brutus Forum veteraan

  Lid geworden:
  18 nov 2008
  Berichten:
  21.602
  Locatie:
  Oldeberkoop
  Dat klinkt OF als een gevalletje valse lucht, OF toch echt als een gevalletje verstopte sproeier (veel te mager mengsel).
   

Deel Deze Pagina