rc zweefvlieg clinic 2023

Discussie in 'F5K' gestart door specialpainter.nl, 26 jan 2023.

 1. specialpainter.nl

  specialpainter.nl

  Lid geworden:
  24 mrt 2012
  Berichten:
  2.456
  Locatie:
  Elst gld.
  RC Zweefvlieg clinic/info dag bij;

  ''Gooi en Eemland, vereeniging van modelvliegers''

  -Wanneer;
  zaterdag 4 maart 2023, 10.00 verzamelen bij het clubgebouw.

  -Waar;
  Gooimeerdijk-Oost 1 3896 LG Zeewolde

  -Wat;
  Uitleg trimmen, thermiek, ballast, tactiek voor f3L(res), f3k, f5k, f5j, algemeen zweef, groot en klein;) Speciale aandacht voor de f3k launch en de thema's thermiek en ballast.

  -Voor wie;
  Iedereen die meer informatie wil over rc zweefvliegen in het algemeen, ervaren piloten , beginners, recreatieve vliegers en alles ertussen.

  -Aanvullende info;
  De dag is een mooie gelegenheid voor de ''kofferbak verkoop'', uiteraard is er op deze dag alleen vraag en aanbod van rc zweef gerelateerde handel. Heb je nog een oudere wedstrijdkist? Wellicht kan je er een beginner mee op weg helpen in je klasse! Zoek je als beginner een kist waarmee je leuk mee kan doen op wedstrijden? Laat het hier vooral weten!
  • Ben je een ervaren piloot in een van onze zweefvlieg klassen, electro of niet, je bent meer dan welkom om je eigen klasse te ''showcasen'' op deze dag. Laat het aub even weten via een mailtje; info@aviationtoys.nl

  • Kom je als bezoeker of deelnemer, stuur dan aub een mailtje ter bevestiging van je komst naar; info@aviationtoys.nl

  • Neem vooral je vliegtuig mee naar deze dag, er is gelegenheid om de ,hopelijk, opgedane kennis direct in praktijk te brengen, sterker nog, soms leer je het beste door het vooral te doen. Mee dus, die kist!

  • Het clubgebouw heeft een keuken, bar, toiletten, kortom alles wat men nodig kan hebben op deze dag!
  Ik hoop dat we een mooie dag tegemoet gaan!

  Vriendelijke groet,
  Vincent Merlijn
   
  Peter À vindt dit leuk.
 2. specialpainter.nl

  specialpainter.nl

  Lid geworden:
  24 mrt 2012
  Berichten:
  2.456
  Locatie:
  Elst gld.
  Leuk bericht van mede organisator Haijo B. De inschrijvingen komen ook daar binnen en in totaal zitten we al op 20, geweldig!
  Uiteraard kijkt de club Gooi en Eemland vereniging van modelvliegers, https://www.gooieneemlandvvm.nl/, erg uit naar deze dag, ze doen er in elk geval alles aan om ons een zo aangename dag te bezorgen!

  Ik wil iedereen die een klasse vliegt waarbij lijnen, lieren, rubbers of bungees gebruikt, vragen om deze zelf mee te nemen.
   

Deel Deze Pagina