Wereld Kampioenschap F3B 2015 Deelen, Nederland, 25 Juli t/m 1 Augustus

Discussie in 'F3B' gestart door heij_eri, 25 mei 2015.

 1. heij_eri

  heij_eri

  Lid geworden:
  5 jun 2007
  Berichten:
  33
  Locatie:
  Nijmegen
  Hoi,


  Van 27 Juli t/m 1 Augustus 2015 vind op de vliegbasis Deelen de WK F3B 2015 georganiseerd door de KNVvL plaats. Voorafgaand op 25 en 26 Juli de FAI World Cup Arnhem Open F3B 2015 georganiseerd door de Arnhemse Luchtvaart Club (ALC). De ALC doet dat al enige jaren en de deelnemers blijken graag terug te komen.

  Bij F3B wedstrijden worden per ronde 3 onderdelen gevlogen. Thermiek, Afstand en Snelheid. Een uitgebreide omschrijving van de onderdelen vind je op: http://www.f3b.nl/module/uitleg/f3b.php Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd op deze wedstrijd met koffie, thee, fris, broodje bal, tosti's etc zijn verkrijgbaar op het veld. Kom gezellig kijken!

  Omdat beide wedstrijden op een vliegbasis worden gevlogen is het nodig dat je je opgeeft als toeschouwer. De luchtmacht wil namelijk graag van te voren weten wie er komt . Stuur een bericht via het contact formulier van het wereld kampioenschap: http://wc2015.f3b.nl/email.php

  Mocht je meer willen doen dan toeschouwen om deze evenementen tot een succes te maken geef dat dan aan op het contact formulier. Vele handen maken licht werk!

  Informatie over de wedstrijden kun je hier vinden: http://wc2015.f3b.nl/ en http://www.arnhemseluchtvaartclub.nl/alc_arnhem_open.php

  Erik.
   

Deel Deze Pagina