FAQ Beginners RC. (Lees dit eerst)

Discussie in 'Beginners' gestart door DennisK, 20 sep 2010.

  1. The Thorn

    The Thorn

    Lid geworden:
    21 sep 2007
    Berichten:
    118
    Locatie:
    Amsterdam
    Waar slaat dat Youtube filmpje over zelf leren vliegen eigenlijk op? Een soort propaganda om iedereen er van te weerhouden ofzo?
    Ik heb mezelf leren vliegen, heb meerdere toestellen gevlogen, en ze zijn nog allemaal heel. Op de Minium na, maar die staat gewoon te lang stil, dus is het een beetje vast gaan zitten (lees: " servo's doen het niet meer" mocht het niet duidelijk zijn voor sommigen).
    Ik vind niet dat je iedereen van iets moet weerhouden met een duidelijk incompetente poging om iets de lucht in te krijgen. Het slaat gewoon nergens op, en geeft ergens het gevoel dat het allemaal geacteerd is.

    Alsof je alles maar van een ander MOET leren. Ik heb van mezelf meerdere voorbeelden van dingen die ik mezelf met succes heb aangeleerd, en het beter kan dan de meeste anderen. RC vliegen mag er wel 1 van zijn, denk ik.
     
  2. PH_AJH

    PH_AJH Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 feb 2007
    Berichten:
    12.151
    Locatie:
    away
    Ik denk eerder een openlijke poging om mensen te laten zien dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. En dan met de bedoeling om teleurstellingen te voorkomen. Er zijn veel meer mensen die teleurgesteld en veel geld armer stoppen met modelvliegen, dan dat er autodidacten zijn die er mee door zijn gegaan. En dat is jammer.
     
  3. DennisK

    DennisK

    Lid geworden:
    28 feb 2004
    Berichten:
    4.433
    Locatie:
    Tiel
    Laatst bewerkt door een moderator: 16 nov 2015
  4. Thieu

    Thieu Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    6 jan 2008
    Berichten:
    1.440
    Locatie:
    Boxtel (MVC Boxtel) www.mvcboxtel.nl, al 60 jaar!
    Mods vragen?
     

Deel Deze Pagina