FAQ Beginners RC. (Lees dit eerst)

Discussie in 'Beginners' gestart door DennisK, 20 sep 2010.

 1. The Thorn

  The Thorn

  Lid geworden:
  21 sep 2007
  Berichten:
  118
  Locatie:
  Amsterdam
  Waar slaat dat Youtube filmpje over zelf leren vliegen eigenlijk op? Een soort propaganda om iedereen er van te weerhouden ofzo?
  Ik heb mezelf leren vliegen, heb meerdere toestellen gevlogen, en ze zijn nog allemaal heel. Op de Minium na, maar die staat gewoon te lang stil, dus is het een beetje vast gaan zitten (lees: " servo's doen het niet meer" mocht het niet duidelijk zijn voor sommigen).
  Ik vind niet dat je iedereen van iets moet weerhouden met een duidelijk incompetente poging om iets de lucht in te krijgen. Het slaat gewoon nergens op, en geeft ergens het gevoel dat het allemaal geacteerd is.

  Alsof je alles maar van een ander MOET leren. Ik heb van mezelf meerdere voorbeelden van dingen die ik mezelf met succes heb aangeleerd, en het beter kan dan de meeste anderen. RC vliegen mag er wel 1 van zijn, denk ik.
   
 2. PH_AJH

  PH_AJH Forum veteraan

  Lid geworden:
  16 feb 2007
  Berichten:
  12.120
  Locatie:
  away
  Ik denk eerder een openlijke poging om mensen te laten zien dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. En dan met de bedoeling om teleurstellingen te voorkomen. Er zijn veel meer mensen die teleurgesteld en veel geld armer stoppen met modelvliegen, dan dat er autodidacten zijn die er mee door zijn gegaan. En dat is jammer.
   
 3. DennisK

  DennisK

  Lid geworden:
  28 feb 2004
  Berichten:
  4.430
  Locatie:
  Tiel
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 nov 2015
 4. Thieu

  Thieu

  Lid geworden:
  6 jan 2008
  Berichten:
  1.409
  Locatie:
  Boxtel (MVC Boxtel) www.mvcboxtel.nl, al 53 jaar!
  Mods vragen?
   

Deel Deze Pagina