Instellingen cura

Discussie in 'Modelbouwsoftware' gestart door Peter58, 15 mei 2020.

  1. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.348
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Dit is wat ik vind?
    Maar kan de dikte niet aanpassen. 15897991119848859268536112041860.jpg
     
  2. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.588
    Locatie:
    Groningen
    Ga naar Settings -> Printer -> Manage printers. Kies je printer en klik op Machine settings. Kijk bij het tabje Extruder.

    Maar dit is hoe het gaat met 3D printen. Er zijn VEEEEEEEL instellingen en het is een kwestie van zoeken en proberen ;)
     
  3. GJVO

    GJVO Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 dec 2003
    Berichten:
    11.702
    Locatie:
    Weidenbach in de Eifel
    Het is Infill, vulling of zo in het nederlands.
    Als dat laag staat dan krijg je vakjes ipv een solide geheel.

    GJ
     
  4. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.588
    Locatie:
    Groningen
    Ha nee, dit is een verkeerde filament instelling waardoor je gewoon te weinig plastic door de nozzle drukt.
     
  5. GJVO

    GJVO Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 dec 2003
    Berichten:
    11.702
    Locatie:
    Weidenbach in de Eifel
    De ender pro staat geselcteerd dus heeft ie standaard de goede extruder lijkt me, maar dan had ie ook standaard de goede taal moeten spreken.. dus ik weet niet wat er bij jou fout gaat.
    Bij mij was het installeren, ender 3 selecteren en gaan.
    Daarna kleine dingen aanpassen.

    GJ
     
  6. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.348
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Stond op 2,85. Nu op 1,75
    Tnx mannen
     
  7. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.348
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Idd hij doet nu wat ie moet doen :yes: :thumbsup:
    Dank mannen, grt peter.
     

Deel Deze Pagina