Pukkelpop - Doorgaan of niet

Discussie in 'De Non-Modelbouwkroeg' gestart door Joris R., 19 aug 2011.

 1. snowmansion

  snowmansion

  Lid geworden:
  12 nov 2007
  Berichten:
  1.625
  Locatie:
  N-H
  Ik ben je met je eens dat ik met mijn eerdere bewoordingen alle Christenen over één kam heb geschoren. Maar ik betwijfel of ik dat nog steeds doe met mijn 'nuancering'. Voordat ik me over iemand uitlaat heb ik me wel ietswat 'verdiept' in deze meneer. Als je zijn wikipedia pagina leest (hoe onzuiver het soms ook mag zijn), draagt dit in mijn schrijven mee aan het woord gespuis wat ik dus alleen aan hem toedicht + volgelingen die ook deze mening verspreiden/hebben.

  Ik heb deze term nooit zelf gebruikt, bedacht of opgeworpen. Deze tekst stond letterlijk op de geenstijl site waar een artikel stond over Dhr. Dorenbos die ook een Axe billboard onpasselijk vond. En het was meer als geintje bedoelt over hoe mensen over hem praten. Dat ik nog mild ben..;). Maar ik begrijp je argument(en) tegen het gebruik van zulke woorden.
   
  Laatst bewerkt: 23 aug 2011
 2. Roel van Essen

  Roel van Essen Forum veteraan

  Lid geworden:
  13 jul 2002
  Berichten:
  13.105
  Locatie:
  Betuwe
  Dank je wel voor deze uitleg.
   
 3. Paul Siemons

  Paul Siemons

  Lid geworden:
  16 sep 2002
  Berichten:
  639
  Locatie:
  Wommelgem, Antwerpen, Belgie
  En dat was men wel degelijk van plan!  Mvg,
  P.Siemons
   
 4. snowmansion

  snowmansion

  Lid geworden:
  12 nov 2007
  Berichten:
  1.625
  Locatie:
  N-H
 5. Joris R.

  Joris R. Guest

  Je moet verdergaan hé. Dat Pukkelpop 2011 afgelast is wegens die sterftes etc. is logisch, maar daarom volledig stoppen met pukkelpop is toch niet nodig.
   
 6. snowmansion

  snowmansion

  Lid geworden:
  12 nov 2007
  Berichten:
  1.625
  Locatie:
  N-H
  Ik snap niet wat je bedoelt met je zin? Het was toch afgelast? Of bedoel je toekomstige pukkelpoppen? Het lijkt me niet meer dan logisch dat dat wordt voortgezet. Volgens mij ging het erom om deze editie eerst door te laten gaan.
  Pukkelpop 2011 stopgezet :: Blog :: Pukkelpop 2011
   
 7. Henri Kaper

  Henri Kaper verslagschrijvers

  Lid geworden:
  25 nov 2006
  Berichten:
  2.938
  Locatie:
  Den Haag
  Toeschouwers paus gewond bij wolkbreuk | nu.nl/buitenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl ... ook een straf van God dus?

  Zo iemand als die Dorenbos is een fundamentalist, iemand die van zijn levensovertuiging een ideologie gemaakt heeft, oftewel iemand die vindt dat ieder mens op de wereld volgens zijn opvattingen moet leven. Voor zo iemand zijn mensen ondergeschikt aan de overtuiging. Zulke mensen gaan vroeg of laat over lijken. Of letterlijk door het plegen van aanslagen, of figuurlijk door menselijk leed te misbruiken om hun overtuiging kracht bij te zetten. Zo iemand is een duidelijk voorbeeld dat de Duivel (als je het zo wilt noemen) ook zijn weg weet te vinden in de geest van een christen. Is zo iemand dan nog een christen te noemen?
   
 8. cooper

  cooper

  Lid geworden:
  17 okt 2003
  Berichten:
  4.177
  Locatie:
  Mechelen/Gent,Belgie Onderschijtingen: al z
  'de muziek wordt hervat' was om de rust te bewaren en geen paniek te krijgen, er was toen niet perse sprake van de optredens.
   
 9. Joris R.

  Joris R. Guest


  Sorry dat ik onduidelijk was, ik bedoelde inderdaad de volgende edities van pukkelpop :D
   
 10. sandermt2

  sandermt2 Guest

  Of Pukkelpop doorgaat of niet, daar is nog geen officiële bevestiging van gegeven. Het enige dat werd gemeld is dat er "gevreesd" werd voor volgende edities. Dus het blijft afwachten. Pukkelpop kan nog steeds een heleboel schadeclaims ontvangen en zo financieel in de problemen geraken. Of het waarschijnlijk is dat die claims toegekend worden, is een andere zaak. Maar de mogelijkheid is er nog altijd.
   

Deel Deze Pagina