spektrum dx4e and redcon cm703 doesn't work

Discussie in 'Model elektronica' gestart door justinKINGS, 2 sep 2020.

  1. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    hallo daar, mijn naam is justin en ik ben al heel lang gefrustreerd, ik heb net een rc wing online gekocht en heb al alle elektronica, het probleem is dat mijn zender (spektrum dx4e) niet (volledig?) verbinding kan maken met de ontvanger ( redcon cm703) ik heb het vaak geprobeerd, maar het werkt niet! is mijn zender compatibel?

    wanneer ik verbinding probeer te maken, houd ik de trainerknop ingedrukt en de ontvanger wordt een paar keer rood en gaat dan uit, wanneer ik de bind harnnes verwijder en de ontvanger weer aanzet en mijn zender aanzet, knippert de ontvanger constant rood en de servo beweegt constant wanneer rood knippert terwijl ik de zender niet eens aanraak! ik denk dat het is verbonden maar verkeerd!

    kan zijn dat ik een verkeerde instelling heb of zo? ik heb de dsmx- en dsm2-modus op mijn zender geprobeerd!

    ik hoop dat iemand me kan helpen
     
  2. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
    Je moet de zender aanzetten terwijl je de bindknop ingedrukt houdt.
     
  3. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    dat deed ik ook, ik en tijdens het binden knippert de reciever een paar keer en doet daarna niks
     
  4. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
  5. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    ik heb het geprobeerd maar geen suc6, kan het zijn dat mijn instelling verkeerd staat op mijn transmitter? ik trouwens dsmx en dsm2 geprobeerd om mee te binden
     
  6. FStrating

    FStrating

    Lid geworden:
    28 feb 2011
    Berichten:
    379
    Locatie:
    Veghel
    Het kan soms helpen om tijdens het binden de zender wat verder van de ontvanger houden. Soms is één meter al voldoende.
     
  7. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    ga het proberen:thumbsup:
     
  8. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    ik heb het gebrobeerd maar weer zonder suc6, iets met de transmitter settings?
     
  9. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
    Zit dat jumpertje wel op de juiste pennetjes ?
     
  10. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
  11. Ernst Grundmann

    Ernst Grundmann Vriend van modelbouwforum.nl The First Aviators Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 aug 2002
    Berichten:
    12.133
    Locatie:
    Woerden
    Helaas kan ik dat filmpje niet bekijken. Volgens de site heb ik geen toestemming om daar te kijken. Waarschijnlijk staat je filmpje in een privé deel waar anderen niet er niet bij kunnen.
     
  12. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
  13. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
    Haal eens alle servo`s uit de ontvanger en zet de regelaar op het throttle kanaal en probeer het nog eens. Throttle is kanaal 1
     
  14. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    Ik heb het geprobeerd maar hij verbind dan wel maar de dan brandt om de 15 seconden even rood en ook al doe ik niks gaat de motor contant even draaien!

    Het ligt niet aan de speed controller, die heb ik getest met een arduino
     
  15. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb

    U kunt er nu weer bij

    Exusus
     
  16. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
    Het lijkt alsof de zender in testmodus staat. Kan dat ? Blijkbaar heb je dus wel verbinding.
    In de testmodus lopen alle servos langzaam heen en weer.
     
  17. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    Hoe kan ik uit test modus komen?
     
  18. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    heeft mijn spektrum een testmodus dan? ik ben nog een broekie in rc:hammer:ik zou niet weten hoe ik hem uit test modus haal
     
  19. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.677
    Locatie:
    Nootdorp
    Weet ik ook niet, mijn dx6 wel.
     
  20. justinKINGS

    justinKINGS

    Lid geworden:
    8 aug 2020
    Berichten:
    15
    Locatie:
    2394Hb
    Zou er iets kunnen zijn tussen master en slave functie?

    Ik heb France mode gebrobeerd maar niet veel veranderd
     

Deel Deze Pagina