Afro esc`s updaten

Discussie in 'Multicopters electronica' gestart door kloosterkip, 6 apr 2014.

  1. Maarten112

    Maarten112

    Lid geworden:
    22 feb 2011
    Berichten:
    971
    Locatie:
    Rotterdam
    Ja je hebt gelijk idd...was een beetje kort door de bocht wat ik zei:)
     
  2. tcarnal

    tcarnal

    Lid geworden:
    16 apr 2012
    Berichten:
    452
    Locatie:
    Rijswijk ZH
    :rolling: hahaha Briljant
     
  3. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    Ik heb een ander filmpje gekeken, hierin kwam het niet voor (of ik heb te snel gekeken.)

    Bedankt voor de hulp ;)
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  4. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    Nu krijg ik mijn quadcopter niet van safe mode :s
    Komt dit omdat mijn roer niet boven de 100 uitkomt? heb even gekeken maar alles staat verder op 0 en roer op 98 rechts.
    ik heb een graupner mx-12 zender
    kan ik dit daar op bij stellen?
     
  5. Maarten112

    Maarten112

    Lid geworden:
    22 feb 2011
    Berichten:
    971
    Locatie:
    Rotterdam
    Ik snap je niet helemala, bedoel je dat je je quad niet gearmed krijgt? En dat je met je rudder/yaw/roer je endpoint zo gezet hebt dat je op 980ms uitkomt als je yaw helemaal naar links is?
     
  6. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    Haha sorry, dat bedoelde ik eigenlijk ja, echte noob nog :p
    als ik in het menu bij receiver test kijk staat alles op 0, behalve natuurlijk als
    ik de gashendel naar rechts (zoals bij het armen) beweeg, dan komt de rudder tot 98. ik weet niet of het daar aan ligt maar in een filmpje kwam deze tot 124 ofzo misschien dat het aan iets heel anders ligt
     
  7. Maarten112

    Maarten112

    Lid geworden:
    22 feb 2011
    Berichten:
    971
    Locatie:
    Rotterdam
    Ik ken dd kk niet en weet ook niet exact welke stick uitslage de kk verwacht, maar probeer eens je endpoints te verhogen. Vermoedelijk is je stickuitslag te klein waardoir je de kk nu niet gearmd krijgt.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 dec 2015
  8. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    Vanavond weer bezig geweest, gezocht en gezocht op internet, maar ik kom er niet uit :( ik heb de trimmer helemaal naar full rudder rechts gezet (links ook ff geprobeerd natuurlijk) maar echt helemaal niks de rest staat netjes op 0 ik zal is een filmpje proberen te posten
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 dec 2015
  9. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    CAM00405 - YouTube
    schiet mij maar lek :s
    of zou het misschien werken met een andere firmware?
     
  10. kloosterkip

    kloosterkip

    Lid geworden:
    14 jan 2014
    Berichten:
    21
    Ik ben er eindelijk uit!!! de throttle gewoon naar beneden trimmen net zo ver totdat hij armed hij pakt hem blijkbaar niet op 0
     
  11. heyudude

    heyudude

    Lid geworden:
    12 sep 2013
    Berichten:
    4.229
    Locatie:
    Noord-Limburg
    Dan doe je echt iets verkeerd met je endpoints in je Flight controller of de calibratie van je ESCs is niet correct.

    Dit is niet zoals het hoort.
     
  12. markjuhh

    markjuhh Forum veteraan

    Lid geworden:
    4 jan 2009
    Berichten:
    7.294
    Locatie:
    Gilze
    ESC calibratie heeft niks met armen te maken ;)
    Dit zit in zn eindpunten.
     
  13. World Citizen

    World Citizen

    Lid geworden:
    10 apr 2013
    Berichten:
    886
    Omdat ik dit lang niet wist maar toevallig goed deed... :) :

    Je moet EERST je eindpunten instellen en daarna pas je ESC's kalibreren. Niet andersom...
     
  14. heyudude

    heyudude

    Lid geworden:
    12 sep 2013
    Berichten:
    4.229
    Locatie:
    Noord-Limburg
    Aha dan heeft ESC calibratie WEL wat met armen te maken :p
     
  15. markjuhh

    markjuhh Forum veteraan

    Lid geworden:
    4 jan 2009
    Berichten:
    7.294
    Locatie:
    Gilze
    Nee, nogsteeds niet :D

    Wel of niet armen ligt puur en alleen aan je eindpunten.
    Als je je eindpunten niet haalt zal je FC nooit het signaal krijgen om te armen.

    Pas na het armen heb je te maken met de calibratie van je ESC's.
     
  16. Torquednb

    Torquednb

    Lid geworden:
    12 jul 2013
    Berichten:
    271
    Locatie:
    ergens
    Ik krijg het niet voor elkaar, vandaag kwam de socket update tool geval ding binnen dus direct begonnen met flashen van de AFRO12A's met 15-5-2013.
    Helaas totaal geen effect bij vollast telkens uitval (sync) van de motor...
    Wat gaan zoeken en ga nu BLheli proberen blijkbaar werkt dat beter we gaan het zien!!
     
  17. Torquednb

    Torquednb

    Lid geworden:
    12 jul 2013
    Berichten:
    271
    Locatie:
    ergens
    Een heel stuk beter lijkt mij!! :cool::D

     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015

Deel Deze Pagina