ansmann racing failsave geeft problemen

Discussie in 'Brandstof auto's' gestart door m3, 13 jan 2008.

 1. Dennis23

  Dennis23

  Lid geworden:
  20 sep 2007
  Berichten:
  872
  Locatie:
  Zwartlsuis
  nog even een vraag, mijn fs is er een van Q-World geloof ik maar waarom gaat de fs wel (na instellen natuurlijk) in de rem stand op 27Mhz bij iets te veel trim en gas, en waarom niet bij de 40Mhz?
   
 2. Zjeraar

  Zjeraar

  Lid geworden:
  20 jan 2007
  Berichten:
  1.126
  Locatie:
  Gent
  Veel failsaves werken enkel in combinatie met een AM zender/ontvanger (die meestal op 27MHz uitzenden) en werken dus niet met FM gemoduleerde signalen, die heel vaak op de 40MHz band zitten. Vaak zit in een duurdere zend/ontvang set (FM of spectrum) al een failsave ingebouwd in de ontvanger... Dat is toch wat ik al heb horen zeggen.

  edit: of bedoel je iets anders?
   
 3. Dennis23

  Dennis23

  Lid geworden:
  20 sep 2007
  Berichten:
  872
  Locatie:
  Zwartlsuis
  Ik zit gewoon op de AM. Heb net afgelopen vrijdag een nieuwe megatech 40MhzAM pistool gekocht. Zat eerst op de 27 maar had veels te veel last met bv... reikwijdte problemen en storing van o.a. vrachtverkeer. Maar de Failsafe hoort op de rem te gaan als hij buiten bereik komt of bij TE veel gas geven. Maar bij de AM doet hij dat echt niet. Heb hem zelfs verwijderd, poosje gereden zonder FS en daar na nogmaals opnieuw ingesteld. Maar aan de andere kant, de afstand is meer dan ver genoeg om leuk te kunnen rijden op wat voor terrein dan ook en mocht het gebeuren dat hij toch op "op hol" wil slaan kan ik altijd de zender nog uit zetten want daar reageert hij 100% perfect op. Ergens rond april/mei komt er de Monster Beetle Pro en daar bij koop ik gelijk de nieuwste Specktrum. Waarom bezuinigen op de zender als de wagen zelf al aardig wat kost? Groeten:)
   
 4. Gerrie

  Gerrie

  Lid geworden:
  31 mei 2010
  Berichten:
  6
  Heb precies hetzelfde! Op mijn AM-ontvanger (Sanwa RX201, 27MHz) werkt deze failsafe van Ansmann niet. Ik heb daarna de failsafe van Ansmann op mijn Spectrum DX3s ontvanger (3300) getest en daar werkt het wel! Ik heb daarna deze failsafe van OFNA OFNA Racing op m'n Sanwa AM-ontvanger getest, en die deed het wel! Nu kan ik weer veilig met mijn Hyper7 met zojuist ingelopen Picco .21 de weg op!
   
 5. Bkman

  Bkman

  Lid geworden:
  12 apr 2009
  Berichten:
  232
  Locatie:
  Herwijnen
  dit is een topic uit 2008.......................................
   

Deel Deze Pagina