Brushless 1/8 HPI Savage

Discussie in 'Electro offroad' gestart door drkdgglr, 28 nov 2008.

  1. 026

    026 Guest

    Haha ik vertrouw blind op wen
     
  2. Caretaker

    Caretaker

    Lid geworden:
    15 mei 2005
    Berichten:
    3.550
    Locatie:
    \m/ (-_-) \m/
    En die heeft ervaring met de servo in een savage?

    Denk het niet, anders vraag je het niet. :) :)

    Maar dat gaat prima werken hoor,30kilo is net genoeg denk ik... alleen zoals gezegd, savox trekt aardig wat stroom.

    Had 2 savoxen in mijn nitro savage en die heb ik vervangen voor DS1015's.
     
  3. Wen

    Wen

    Lid geworden:
    13 feb 2011
    Berichten:
    1.139
    Locatie:
    Arnhem
    Toevallig had ik de zelfde savage gehad als wat michael nu heeft. Dus tjaaaah, evaring met savage servo toevallig wel.
    Thx voor de vertrouwen!
     
  4. Caretaker

    Caretaker

    Lid geworden:
    15 mei 2005
    Berichten:
    3.550
    Locatie:
    \m/ (-_-) \m/
    Als hij je blindelings vertrouwt..

    Dan hoeft hij ook niet nog na te vragen of er mensen ervaring mee hebben toch? :) :) Als je precies leest wat hij schrijft dan lees ik dat namelijk.. Heeft niets met jou wel of niet vertrouwen te maken..
     
  5. 026

    026 Guest

    Whatever.
    Was gewoon benieuwt naar meer ervaringen.
    Wordt blijkbaar niet op prijsgesteld
     
  6. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.141
    Locatie:
    Zwolle
    Vragen is prima toch?
    Ik heb mijn antwoord daar op gegeven, waar je naar mijn idee wel wat mee kon?
     
  7. 026

    026 Guest

    Zeker ruud bedoel jou er ook niet mee.
    Leuk om te zien dat jij in die jaren veel heb geleerd.
    Kan me nog herinneren dat je pas nieuw was en van alles vroeg.
    Kleine jongens worden groot
     
  8. Wen

    Wen

    Lid geworden:
    13 feb 2011
    Berichten:
    1.139
    Locatie:
    Arnhem
    Ik denk dat michael het vraagt omdat ik niet die savox 1283 heeft gehad. En dus niet specifiek die servo in die auto heet gehad. Maar ik had die servo voor hem uitgezocht puur op spec en beschikbaarheid.
    Maar als jij die servo in een savage heeft gehad, dan mag jij haar fijn uitleggen of die servo geschikt voor de savage is. Zo niet, dan heb je net zoveel ervaring als mij met deze servo in een savage.
     
  9. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.141
    Locatie:
    Zwolle
    Ah, oké, ik dacht dat je ons allebei bedoelde ( Caretaker en ik )

    Ja klopt, ik lees nu meer dan ik post, en zo leer ik erg veel, waar ik ook wat mee kan, en niemand boos maak ;)
    30 Kilo is meer dan zat, ik heb een Hitec 7950 ( 35 Kilo dacht i? ) in mijn LST, en die draait zonder moeite 40 series banden in stilstand, dus dan moet 30 Kilo wel genoeg zijn, zeker voor de stock Savage banden.

     
  10. 026

    026 Guest


    Ik rijd nu met de xl wielen de terrapins .
    Kan voor leuk prijsje een complete voorkant en achterkant xl kap en xl wielen kopen.
    Heb ik iedergeval genoeg spares.
     
  11. Caretaker

    Caretaker

    Lid geworden:
    15 mei 2005
    Berichten:
    3.550
    Locatie:
    \m/ (-_-) \m/
    Spares zul je niet heel snel nodig hebben gelukkig.
    Let wel op je servo saver. Niet te los laten staan.
     
  12. 026

    026 Guest

    Helaas een kapotte servo opgestuurd gekregen.
    Geld na veel moeite terug gekregen en maar een andere gekocht die ik morgen op kan halen
     
  13. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.141
    Locatie:
    Zwolle
    Hmm, heb je hem tweedehands gekocht ofzo?
     
  14. Wen

    Wen

    Lid geworden:
    13 feb 2011
    Berichten:
    1.139
    Locatie:
    Arnhem
    Wel je auto meenemen om te testen he?!
     
  15. 026

    026 Guest

    Yup
     
  16. RoyV

    RoyV

    Lid geworden:
    9 sep 2014
    Berichten:
    295
    Locatie:
    Almere
    Omdat ik geen zin heb om 300 pagina's te lezen en ik alleen hele oude topic's vind, hoop ik toch dat jullie mijn vraag kunnen en willen beantwoorden.

    Ik heb een HPI Savage x met een nitro motor staan en ben van plan deze om te gaan bouwen omdat ik inmiddels ook een boot op electro heb en de lader etc al heb.

    Wat heb ik hier precies voor nodig om te kunnen rijden zonder de boel te slopen? Ik heb namelijk begrepen dat er met een electro motor veel meer kracht op komt te staan.

    De setjes die te koop staan voor de ombouw zijn heel uiteen lopend.
    Het liefst vervang ik alleen het noodzakelijke om te kunnen rijden zonder te (slopen)

    Alvast bedankt,
     
  17. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.141
    Locatie:
    Zwolle
    Ik zou een conversie kit kopen, of nieuwe ( evt XL ) platen zodat je het mooi strak hebt, en dan spullen vervangen als ze stuk gaan?

    Het is ook afhankelijk van wat voor motor je gaat gebruiken en op hoeveel cellen Lipo.
     
  18. Thomaz

    Thomaz

    Lid geworden:
    20 mei 2014
    Berichten:
    23
    Wie weet waar ik een nieuwe kap kan kopen voor men Savage Flux xl? Mijn is aan vervanging toe :) .. Wat kost dit?
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 14 nov 2015
  19. Wen

    Wen

    Lid geworden:
    13 feb 2011
    Berichten:
    1.139
    Locatie:
    Arnhem
    Als je de ss versie hebt, dan zijn de diffs en assen het zelfde.
    Een motormount en bat trays kan je zelf maken met goeie dikke alu L profielen. Als je een beetje handig bent dan.
    Anders zal je dat moeten kopen.
     
  20. RoyV

    RoyV

    Lid geworden:
    9 sep 2014
    Berichten:
    295
    Locatie:
    Almere
    Ik heb de savage x. Ik zit te denken aan een kershaw set. Daarin komt ook een tandwiel voor in de versnellingsbak. Alleen moet je zelf de vertanding kiezen en ik heb geen idee welke ik nodig heb?
     

Deel Deze Pagina