Dickie Tug

Discussie in 'Bouwverslagen - Schepen' gestart door Atay, 7 aug 2012.

 1. Atay

  Atay

  Lid geworden:
  17 aug 2011
  Berichten:
  51
  Locatie:
  Den Haag
  Even weer een update, want dat is lang geleden: na afstemming met een aantal forumleden via PM's en e-mail én een bezoekje aan Setsu (nog bedankt voor de gastvrije onthaal en de gezellige avond vol servo's, regelaars, noem maar op) heb ik afgelopen weekend de vervangende onderdelen voor de Dickie besteld. Zodra ik ze heb ontvangen, plaats ik even een foto.

  Gisteren met de standaard set-up met zoon lief wezen varen op Madestein. Jammer dat er blauwalg was, dus zwemmen zat er helaas niet in. Zonder de toren lag het bootje gewoon stabiel. De standaard accu hield er na een minuut of 10 helaas wel mee op, maar dat probleem zijn we straks vanaf als ik de onderdelen heb vervangen.

  Gr. Tijs
   
 2. Arnoud 1/10

  Arnoud 1/10

  Lid geworden:
  21 jul 2019
  Berichten:
  22
  Locatie:
  Delft
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Mijn oude Dickie ook gereviseerd naar een rescue slepertje ! Stuur Servo en 700kv laag toeren koppel motortje doen m goed. De standaars electronica was ook wel wat ondermaats.
   
 3. k-k

  k-k Forum veteraan

  Lid geworden:
  12 jul 2012
  Berichten:
  7.747
  Locatie:
  Oostvoorne
  Welk motortje en regelaar heb je gebruikt Arnoud? Gr. Klaas.
   
 4. Arnoud 1/10

  Arnoud 1/10

  Lid geworden:
  21 jul 2019
  Berichten:
  22
  Locatie:
  Delft
  Een krick max marine p-285 700kv en had nog een hobbywing regelaar liggen die perfect past. Die krick heeft een grotere diameter dan in de plastic motorsteun past. Daarom zelf wat aangelegd.
   

Deel Deze Pagina