DJI New Mavic Pro

Discussie in 'Multicopters' gestart door Navi-gator, 27 sep 2016.

  1. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.441
    Locatie:
    Nootdorp
    Bij mij werkt het perfekt met het korte kabeltje dat in de laadbus gaat, maar met de lange in de usb gaat het mis.
    Ik gebruik mijn Samsung Galaxy S7 edge ervoor.
     
  2. Yamahaa

    Yamahaa

    Lid geworden:
    1 feb 2016
    Berichten:
    54
    Locatie:
    Noord-Holland
    Sorry kan niet mee vinden waar ik ze gekocht heb. 15 cm wit en zwart is vollop verkrijgbaar maar met die haakse lightning zie ik zo snel niet toen ook lang gezocht en kan niet meer achterhalen waar destijds.
     
  3. N0EL

    N0EL

    Lid geworden:
    5 jan 2014
    Berichten:
    404
    Locatie:
    Flevoland
    Graag..

    Bij mij werkte het ook perfect en kon het gewoon niet geloven dat andere Android gebruikers er zo veel problemen mee hadden.
    Na de laatste updates (van GO4 app en de Mavic) heb ik nu opeens ook last van spontane disconnects.
    (USB kabel is een zelf gemaakt. Lekker kort en dik)

    Ik moet mijn Android toestellen (heb er 2 voor GO4) soms een paar keer re-starten om het weer aan het werk te krijgen.
    Erg vervelend....

    De ipad mini 4 heb ik van een vriend voor een leuke prijs kunnen overnemen.

    Heb wat testjes gedaan en moet helaas melden dat het nu echt veel stabieler is met de GO4 app.
    Zal de ipad echter enkel voor deze app gebruiken.
     
  4. N0EL

    N0EL

    Lid geworden:
    5 jan 2014
    Berichten:
    404
    Locatie:
    Flevoland
    Dat is jammer :-(
    15 cm is wel heel kort!
    Is dat voor een tablet?
     
  5. Yamahaa

    Yamahaa

    Lid geworden:
    1 feb 2016
    Berichten:
    54
    Locatie:
    Noord-Holland
    Yep onder in de mavic controller en zo de zijkant van de miniipad in ziet er strak uit en geen last van de kabel.
     
    N0EL vindt dit leuk.
  6. Yamahaa

    Yamahaa

    Lid geworden:
    1 feb 2016
    Berichten:
    54
    Locatie:
    Noord-Holland
    Herstel excuus hij is 20 cm net even gemeten had het verkeerd in mijn hoofd
     
    Laatst bewerkt: 31 mei 2017
    N0EL vindt dit leuk.
  7. rwijnhov

    rwijnhov

    Lid geworden:
    3 nov 2008
    Berichten:
    1.460
    Locatie:
    St.Anthonis
    Even een vraagje ik gebruik altijd auto camera settings. Nu kun je dan alleen je exposure aanpassen. Begrijp ik nu goed dat ik deze altijd gewoon op 0 moet laten staan?
     
  8. mac

    mac

    Lid geworden:
    7 apr 2008
    Berichten:
    594
    Locatie:
    Enkhuizen
    DJI_0006.jpg
    Heb nu ook een Mavic, wat een geweldige drone.
    Nu veel vluchten maken om alle mogelijkhedden te ontdekken want heb al gezien dat je heel veel kan instellen.
    Deze foto is rond 20:00 s'avonds gemaakt dan is het licht veel mooier dan overdag, s'morgens vroeg is ook een mooie tijd ook dan is het licht nog niet zo hard en heb je geen filters nodig.

    Groet Jan...:bye:
     
    BlikvanBoven vindt dit leuk.
  9. Edwin D.

    Edwin D.

    Lid geworden:
    8 apr 2013
    Berichten:
    103
    Hi Mavic vrienden,

    Ben sinds zaterdag ook de blije bezitter van een Mavic.
    Was onderweg naar vakantie adres en op Schiphol lagen ze 10 hoog opgestapeld :)

    Aangekomen op vakantie adres, boel gelijk uitgepakt, app op de telefoon (iphone7), Account bij DJI aan gemaakt, DJI assistant op de laptop, boel geüpdatet zoals aangegeven (app vroeg hier om) en vliegen maar.

    Te gek wat een ongelofelijk gaaf machientje :koud:

    Maar nu het volgende, hij verliest soms zijn video link o_O......
    Spontaan een zwart scherm, en geen beeld meer. Alles blijft gewoon werken en de telemtrie blijft ook gewoon zichtbaar en door komen. Zelfs de return to home functie doet het gewoon. Eigenlijk doet alles het gewoon, alleen het beeld is spontaan weg.

    Heb alles gekalibreerd, SD is geformatteerd. Als je alles uit zet en opnieuw opstart is er weer beeld en de ene keer gaat het 3 vluchten goed, en dan spontaan is het beeld ineens weer weg/zwart scherm????

    Iemand enig idee of oplossing aub?
    Sportieve Groet,

    Edwin
     
  10. N0EL

    N0EL

    Lid geworden:
    5 jan 2014
    Berichten:
    404
    Locatie:
    Flevoland
    Dacht dat dit spontaan beeld verlies enkel met Android gebeurden!
     
  11. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.441
    Locatie:
    Nootdorp
    Als je weer gaat vliegen, zet dan je telefoon op de vliegtuigstand en wifi uit.
    Bluetooht ook uitzetten.
     
  12. mac

    mac

    Lid geworden:
    7 apr 2008
    Berichten:
    594
    Locatie:
    Enkhuizen
    Hi Edwin,

    Zorg dat het stekkertje goed in je telefoon zit.

    Groet Jan...:bye:
     
  13. Edwin D.

    Edwin D.

    Lid geworden:
    8 apr 2013
    Berichten:
    103
    Ik had contact gehad via de DJI tech-suport chat.

    Kleine mee geleverde kabeltje er uit gehaald en vervangen door een usb apple laad kabel welke onder in et zendertje gestoken wordt.

    Probleem zover opgelost, 6 vluchtjes gedaan, waarvan 1 van ver horizontaal weg, geen video link loss :)

    Lijkt er op dat of het kabeltje niet pluis is of de poort in het zendertje is niet helemaal fris en fruitig. :confused:
     
  14. MacIak

    MacIak

    Lid geworden:
    10 sep 2011
    Berichten:
    517
    Locatie:
    Mordor
    Poortje aan de zijkant is niet helemaal ok.
    Gewoon onderzijde gebruiken met een goede kwaliteit usb kabel, meestal geen problemen daarna.
     
  15. Bullet3030

    Bullet3030

    Lid geworden:
    7 jun 2010
    Berichten:
    1.027
    Locatie:
    Heemskerk
    Ik heb dit draadje niet door gelezen maar ik was een benieuwd. Ik heb de mavic al een tijdje op het oog maar dit zou mijn eerste drone worden. Ik vlieg al jaren rc dus dat is het probleem niet. Nu keek ik op de kaart waar je nog mag vliegen maar ik vraag me af of het de moeite is.. ik woon in beverwijk. Noord holland. Waar vliegen de meeste zoal?
     
  16. bzb

    bzb Guest

    als ik in het westen zou wonen had ik er geen, hier int wilde oosten kan je nog leven
     
  17. Navi-gator

    Navi-gator

    Lid geworden:
    23 mrt 2016
    Berichten:
    328
    Locatie:
    Groene Hart
    Daar heeft Bullet wat aan............

    Hier kun je zien waar je wel en niet mag vliegen: https://kadata.kadaster.nl/dronekaart/
     
  18. Bullet3030

    Bullet3030

    Lid geworden:
    7 jun 2010
    Berichten:
    1.027
    Locatie:
    Heemskerk
    Bedankt voor de kaart. Er is behoorlijk veel noflyzone. Ik zou op de club wel mogen vliegen neem ik aan maar dat gaat ook gauw vervelen.
     
  19. bzb

    bzb Guest

    daarom heb je alsnog best wat aan mijn antwoord :)
     
  20. Navi-gator

    Navi-gator

    Lid geworden:
    23 mrt 2016
    Berichten:
    328
    Locatie:
    Groene Hart
    UPDATE

    Mavic Pro Release Notes:
    • Date : 2017.06.08
    • Firmware : v01.03.0800
    • DJI GO 4 App iOS : v4.1.0
    • DJI GO 4 App Android : v4.1.0
    What’s New?
    • Updated No Fly Zone Management.
    • For increased safety, the flight is restricted to a height of 30 m and distance of 50 m when not connected or logged into the app during flight, including DJI GO 4 and all apps compatible with DJI aircraft.
    • Added gimbal control in Fixed-Wing.
    • Optimized color shading in for improved footage quality.
    • Fixed minor drift issue in Portrait.

    This firmware is also an update for DJI Goggles:
    • Added value adjustment gain for Head Tracking.
    • Added screen cut function for two fingers.
    • Added support for Micro SD card hot plug/unplug.
    • Reduced HDMI input latency.

    Notes:
    • Restart the aircraft and remote controller after upgrade is complete.
    • If the firmware upgrade fails, restart aircraft, remote controller and DJI GO 4, and retry.
     

Deel Deze Pagina