Het ARRMA-topic / Nieuw RC merk!!!

Discussie in 'Electro offroad' gestart door Rolf92, 24 sep 2011.

  1. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
  2. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
    Wat is top. Tilburg of de servo saver :)
     
  3. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Haha alle2 misschien wel maar bedoelde saver
     
  4. HvD

    HvD

    Lid geworden:
    9 mei 2017
    Berichten:
    1
    Locatie:
    Katwijk
    weet iemand soms of er een transparante body voor de arrma nero te koop is en zo ja waar ?
     
  5. frankdg

    frankdg

    Lid geworden:
    2 apr 2017
    Berichten:
    16
    Locatie:
    West-Brabant
    Zo, heeft even geduurd voordat ik een nieuwe servosaver binnen had. Vanavond in elkaar gezet, en ik ben best trots op mijzelf dat dit gelukt is, haha. En ik had geeneens schroefjes over. Enige is dat ik bij de testrit wel kon constateren dat m'n servo toch een tr harde klap heeft gehad. Linksaf gaat prima rechtsaf matig. Boel weer open gemaakt om servo vrij te laten draaien, en ook dan zelfde resultaat. Nog tips voor een betaalbare digitale servo voor m'n Arrma vorteks?

    Edit: ik ben ook een l*l ook, kwam op ebay origineel servootje tegen voor weinig, gekocht, maar zie nu dat deze analoog is. Heb in de tussentijd ook een Spektrum DX4C zender gekocht met AVS ontvanger, heb dus een digitale nodig... Dus als iemand nog een mooie tip heeft :)
     
    Laatst bewerkt: 10 mei 2017
  6. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Ik heb een spektrum s601 voor je die doet op 7,4v als je nieuw wilt dan moet je dat doen
     
  7. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
    Vandaag iets stuk gereden denk ik. De auto stuurt moeizaam. Als de auto stil staat en ik stuur met de zender dan beweegt (wringt) de servo heen en weer (niet goed dus). Als de auto uit staat, gaat het sturen ook stroever als normaal denk ik. Ben nog niet zo'n ervaren sleutelaar. Wie heeft tips, kan dit aan de servo saver liggen? Wie kan mij op weg helpen hoe ik dit het beste kan trouble shooten?
     
    Laatst bewerkt: 11 mei 2017
  8. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Zit er een steentje tussen het alles? Stuurt hij wel helemaal door?
     
  9. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
    Al gekeken, geen steentje te zien. Hij stuurt idd wel helemaal door als ik het zelf doe. Als ik hem laat sturen lukt dat niet. Het gaat dan zo stroef dat dus de servo gaat wringen. Welke problemen zijn er als de servo saver stuk is?
     
  10. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Lukt het je los te draaien gewoon eens kijken zouk zeggen
     
  11. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
    Ik ga het spul nog losschroeven. Maar omdat ik hierboven al las dat iemand de servo saver kapot had dacht ik daar ook meteen aan. Vandaar dat ik me afvraag wat de problemen zijn bij een defecte saver.
     
  12. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Dat weet je niet meteen moet je controleren
     
  13. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Maak anders fotos video
     
  14. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
  15. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
  16. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Haal eens de arm van servo dr af en dan kijken of hij losjes stuurt
     
  17. Ries1968

    Ries1968

    Lid geworden:
    6 mrt 2017
    Berichten:
    24
    Locatie:
    eindhoven
    Even los gehaald en stuurt niet erg losjes. Heb geen vergelijk hoe het eerst was. Ik denk dat ik e.e.a los moet gaan schroeven.
     
    DollarHobby vindt dit leuk.
  18. frankdg

    frankdg

    Lid geworden:
    2 apr 2017
    Berichten:
    16
    Locatie:
    West-Brabant
    @DollarHobby , Tx, maar ga toch ff voor nieuw kijken. Begrijp dat Tactic betaalbare servootjes maakt. Zo ff naar de shop in den Bosch, altijd leuk.
     
  19. DollarHobby

    DollarHobby

    Lid geworden:
    11 mrt 2016
    Berichten:
    411
    Locatie:
    rijssen
    Ik snap je. Toch moet ik zeggen dat betaalbare servootjes altijd tegenvallen. Heb eerder mg20 kg gehad geen snelheid in te krijgen. 7,4 volt is altijd snel(ler)
     
  20. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.127
    Locatie:
    Zwolle
    Ik zou de servosaver iets strakker zetten, en kijken naar aluminium pootjes en een plaatje om de servo mee vast te zetten.
    De hele servoplaat trekt nu ook mee, waardoor de servo zelf beweegt in plaats van het armpje.
    Ik weet niet of de Kraton dezelfde opbouw van het chassis heeft, als dat zo is moet je even in het Kraton topic op RCtech.net zoeken, daar staan een aantal links in naar Axial aluminium pootjes en een servoplaatje.
    Of als je zelf een beetje handig bent even wat rondstaal of aluminium halen, daar wat m3 gaatjes in tappen, en een gat in een plaatje maken voor de servo.
     

Deel Deze Pagina