Jow tabel gaat uit van totale warmte, maar dat is als je drup voor drup het water opwarmt van 0 graden tot aan volledig verdampt. Echter, op het moment dat je stoom aan het leveren bent tegen werkdruk, is het opwarmen al gepasseerd (alle water wat in de ketel aanwezig is, is al op kooktemperatuur) en heb je dus alleen nog de warmte van het verdampen nodig. Die geeft jouw tabel niet, maar deze wel:
http://www.klinger.nl/files/Stoomtabel.pdf
(even rekening mee houden dat die tabel absolute druk hanteert, je moet dus aflezen bij 4 bar voor een werkdruk van 3 bar)
Zodra je voedingswater toevoer hebt die gelijk is aan het stoomverbruik, moet je nog de het verschil in entropie van
water bij de temp van je voedingtank en die van
water bij de temperatuur die bij je werkdruk hoort meerekenen, maar dat is nog steeds minder dan de totale warmteinhoud van de stoom pur sang (tenzij je voedingtank 0 graden is)
Om kort te gaan: als je uitgaat van een ketel vol water van nul graden, en je stookt die op tot werkdruk en vervolgens totdat hij nét droog is, en je neemt de tijd en brandstofverbruik op, dan zou jouw berekening kloppen (verondersteld dat er geen verliezen zijn uiteraard), maar als je uitgaat van een in bedrijf zijnde ketel, dan is het brandstofverbruik lager per minuut om die hoeveelheid stoom te leveren (ook weer, zonder verliezen)
Groet, Bert