DJI S800 Spreading Wings

Discussie in 'Multicopters' gestart door AKruims, 12 mei 2012.

  1. holco

    holco

    Lid geworden:
    22 dec 2004
    Berichten:
    4.070
    Locatie:
    Capelle aan den IJssel
    Weet er alles van, bij mij gaan er straks 2 stuks 6S 8000mAh in, totaal 2,5Kg op de schaal :rolleyes:

     
  2. rwijnhov

    rwijnhov

    Lid geworden:
    3 nov 2008
    Berichten:
    1.460
    Locatie:
    St.Anthonis
    Daarom lijkt mij de 4s conversie een goede poging. Mijn s800 weegt nu 1400 gram, zonder motoren, accus, fc en lg. Daar komt bij 6x 100 gram motoren. 6 x15gr props. 200-300 gram fc + ontvanger. Zit ik op een totaal van 2300 gram zonder lg en zonder accu. 5000mah4s weegt 500 gram. Dus met 10.000mah4s zit ik op een totaal gewicht van 3300gr. hebb ik dus nog 1,7kg over voor gimbal en camera en lg. (wil een 4s machine altijd op max 5kg hebben). Vliegtijd is met 5kg rond de 12min. Maar je hebt dan wel 750kv motoren met 12x6 props. Dus een hele responsive machine.
     
  3. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Dat is ook een aardig gewicht zeg

    Wilde vandaag gaan proef vliegen maar hier sneeuwt het al de hele middag. Ben bang dat het niks word vandaag
     
  4. plotterwelt

    plotterwelt

    Lid geworden:
    5 aug 2006
    Berichten:
    15.627
    Locatie:
    Oss
    Ik ben ook bezig met de setup van een S800 .

    Lipo word ook 2x 4S5000.
    Motoren worden de MT 3536 met 750kv , heb ik al hier.

    Prop word de Graupner 12" x 5"
    Regelaar een 30A met simonk

    Landings gestel word intrekbaar . :D

    Gimbal weet ik nog niet, wacht nog wel even tot de eersten brushless op de markt zijn.

    Kamera word een Canon EOS
    Als ik alles heb begin ik wel een bouwverslag, maar duurt nog wel effe , is een boel hobbygeld . :???:

    Mvg Johan
     
  5. Thom

    Thom

    Lid geworden:
    28 jul 2009
    Berichten:
    825
    Locatie:
    Zutphen
    hier zijn al wat ingredienten:

    [​IMG]
     
  6. holco

    holco

    Lid geworden:
    22 dec 2004
    Berichten:
    4.070
    Locatie:
    Capelle aan den IJssel
    Frame is inderdaad geen lichtgewicht, ben er zelf ook wel voor om het een en ander zo licht als mogelijk te houden, scheelt niet alleen vliegtijd maar bij een evt. harde landing cq crash zet het allemaal wel door :rolleyes:

    Ter indicatie, met de Flexahex zat ik met de GH2 en een 5S 8000mAh lipo op 4,5Kg.

    Vraag me ook af hoe het met het reserve vermogen bij jullie zit, lijkt mij dat dat niet echt over houdt.

     
  7. plotterwelt

    plotterwelt

    Lid geworden:
    5 aug 2006
    Berichten:
    15.627
    Locatie:
    Oss
    Komt wel goed , iets wat niet zwaar is verbruikt ook niet veel vermogen .
    En als je zware delen gebruikt (armen met carbon slang) , moet je ook veel aan energie (gewicht) mee naar boven slepen.

    Mijn motors :[​IMG]

    Mvg Johan
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2015
  8. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Tussen de flokken door toch nog even kunnen vliegen.

    Ik ben echt zeer blij met het resultaat. De carbon armen doen hun werk.
    De trilling is zo goed als weg. De zeer kleine trilling die er nog is word goed opgevangen door de wire damper.

    De gain van de skyline moet nog wel een beetje worden bijgesteld. Af en toe is er nog een jitter te zien in de roll.
    Helaas ging het alweer sneeuwen dus dat heb ik niet meer kunnen afstellen.

    Heb dit gefilmd met een Canon 650D met 18-55 kit lens (Helaas niet full HD, ik had de camera niet goed staan )
    Ik heb geen stabelisatie software gebruikt.
    Ook heb ik mijn anti vibiratie plaat (die normaal tussen de camera en de mount zit) niet gebruikt.

    Het kan dus wel met een s800 ;)

    De RAW footage:


    op 1:42 stress test
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  9. payday

    payday

    Lid geworden:
    12 sep 2006
    Berichten:
    201
    Locatie:
    waalwijk
    Hey Tasz,

    ziet er goed uit, heb je fotos van de armen die gemodificeerd zijn ?
     
  10. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Ja zeker :)

    [​IMG] [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2015
  11. payday

    payday

    Lid geworden:
    12 sep 2006
    Berichten:
    201
    Locatie:
    waalwijk
    Netjes gemaakt hoor, mooier dan origineel :)
     
  12. Psygho (Emil)

    Psygho (Emil) Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 jan 2004
    Berichten:
    15.656
    Locatie:
    Prov. Drenthe.
    Doet Aaldert weer goed!
     
  13. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Aldert??
     
  14. rwijnhov

    rwijnhov

    Lid geworden:
    3 nov 2008
    Berichten:
    1.460
    Locatie:
    St.Anthonis
    @Johan,

    Je bouwdraadje voor het intrekbaar landingsgestel ga ik zeker volgen. Ik moet ook nog een landinggear bouwen.
     
  15. holco

    holco

    Lid geworden:
    22 dec 2004
    Berichten:
    4.070
    Locatie:
    Capelle aan den IJssel
    Gefeliciteerd met je maiden.

    Aldert is degene die naar alle waarschijnlijkheid je armen voorzien heeft van de carbon kousen ;)

     
  16. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Thanx ;)

    Nee hij heet geen Aldert. Het is een vriend van mij. Maakt verder ook niet uit. wilde het alleen voor mij doen, kan er verder dus niet op ingaan ;)

    Ik kan alleen zeggen dat het waarschijnlijk dezelfde manier is die Digitech gebruikt.
     
  17. holco

    holco

    Lid geworden:
    22 dec 2004
    Berichten:
    4.070
    Locatie:
    Capelle aan den IJssel
    Aldert doet ook die van Digitech, en is tevens de bedenker van deze mod en de starter van dit topic ;)
     
    Laatst bewerkt: 10 feb 2013
  18. Thom

    Thom

    Lid geworden:
    28 jul 2009
    Berichten:
    825
    Locatie:
    Zutphen
    zijn er mensen die mij kunnen vertellen of bij hun frame ook de boutjes er niet inzitten/horen aan de onderkant zoals bij dit voorbeeld?

    [​IMG]
     
  19. Tasz

    Tasz

    Lid geworden:
    10 okt 2011
    Berichten:
    3.548
    Locatie:
    Kudelstaart
    Op de foto mist ook de midelste buis van het H frame
     
  20. plotterwelt

    plotterwelt

    Lid geworden:
    5 aug 2006
    Berichten:
    15.627
    Locatie:
    Oss

Deel Deze Pagina