Ervaringen/Meningen Sebart Wind 110

Discussie in 'F3A' gestart door hezik, 9 feb 2009.

  1. plotterwelt

    plotterwelt

    Lid geworden:
    5 aug 2006
    Berichten:
    15.627
    Locatie:
    Oss
  2. hezik

    hezik Guest

    6S is wel héél verleidelijk, want mijn lader (Hyperion DUO II) kan 2 6S pakketten tegelijk laden, zou ik dus met 1 lader klaar zijn.. en als je dat in 2x3S doet, heb ik gelijk 3S pakketten in overvloed voor de kleine speeltoestelletjes..

    Máár ik vraag mij sterk af of je met 6S wegkomt in NL. Ik zijn grafiekjes zie ik wel dat ie de 7500 toeren haalt met z'n 18*10.. ik heb de Derwisj (2m F3A) ook met 10S gevlogen, de 140 RX trok dan max 6500 toeren ofzo.. dus wat dat betreft.

    Het andere 6s filmpje was ik nog niet zo van onder de indruk.. eens afwachten hoe dit eruit ziet..
     
  3. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse
    Hee, iets anders; de 3D versie onderscheidt zich van de f3a-versie alleen door een ander formaat roeren toch? Maar het vleugelprofiel zal dan toch ook moeten verschillen om voor beide vliegstylen "ultiem" te zijn? Anders krijg je zo'n hybride iets wat het nog nét niet is, dus niet uitblinkt in beiden?
     
  4. hezik

    hezik Guest

    De 3d versie heeft een t-canalizer en SFG's en grotere elevators met balansvlakken. Wel dezelfde vleugel, geen ander profiel dus.

    Als ik het filmpje van seba zelf bekijkt kan het ding prima 3D, maar het is dus wel een hybride en daarom ws. voor de echte 3d-ert een gevalletje 'net niet'. Als je echt 3D wilt, kun je ws. beter een funtana kopen oid.
     
  5. hezik

    hezik Guest

    Nog een leuke foto die ik nog niet eerder was tegengekomen:
    [​IMG]
     

    Bijgevoegde bestanden:

  6. Hans Meij

    Hans Meij

    Lid geworden:
    2 sep 2002
    Berichten:
    3.540
    Henri,
    Het lijkt er op dat anderen geen toegang hebben tot deze afbeelding. In ieder geval ik niet.
     
  7. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse
    Werkt gewoon prima die foto....
     
  8. Awol

    Awol

    Lid geworden:
    22 feb 2006
    Berichten:
    1.421
    Locatie:
    Nistelrode
    alleen als je beheerderrechten hebt geeft ie aan...denk dat Henri en Alex als mod en markmeester andere instellingen hebben??
     
  9. hezik

    hezik Guest

    Mijn fotoalbum werkt niet meer, raar genoeg, dus had ik 'm gewoon aan de posting toegevoegd.. kennelijk kan niemand 'm zien dan.. nou ja dan maar zo:

    [​IMG]
     
  10. plotterwelt

    plotterwelt

    Lid geworden:
    5 aug 2006
    Berichten:
    15.627
    Locatie:
    Oss
    Je mag hem nu wel eens gaan bezorgen .

    De zomer is anders voorbij als hij in de lucht komt . ;)

    Mvg Johan
     
  11. br@m

    br@m

    Lid geworden:
    19 apr 2006
    Berichten:
    1.090
    Hee, die foto...

    Op het kaartje staat Wind S Pro - is dat de 2 meter versie?
     
  12. hezik

    hezik Guest

    Volgens de maker van de foto niet. Deze foto is genomen op de beurs in Dortmund.. weet niet of daar de Pro aanwezig was, misschien dat mensen die die beurs bezocht hebben, daar wat zinnigs over kunnen zeggen?

    @plotterwelt: ja ik weet het $*@#($#@*(. Zit te wachten op een teruggave van de belastingdienst alvorens ik 'm daadwerkelijk kan bestellen.. kan niet wachten tot ik 'm eindelijk in handen heb.

    Afhankelijk van de lipo's van hobbycity, vliegt ie pak-m-beet 10 uur nadat ik de doos hier de voordeur ingehaald heb ;)
     
  13. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse
    Klopt, een dergelijke arf op electro staat zo in elkaar, stelt geen fluit voor:p
     
  14. hezik

    hezik Guest

    10 uur is nog belachelijk lang.. motor erop schroeven (hoeft verder niets aan te gebeuren, is 4 schroefjes), regelaar vastzetten, accu vastzetten, servo's in staart/vleugel, pull/pull kabeltje trekken voor rudder.. en dan is het enige wat nog over is, het verlijmen van alle scharnieren/controlhorns.

    Tsjonge.. wat een bouwwerkzaamheden.. als ik er aan denk, ga ik al zweten..
     
  15. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse
    Ik deed er met de Evolution een paar dagen over, maar dat was voornamelijk wachten op de spullen die nog moesten binnenkomen:)

    Leve elektro!:p
     
  16. Julius Monchen

    Julius Monchen

    Lid geworden:
    20 jan 2007
    Berichten:
    986
    .... en ik doe er al een half jaar over. :D
     
  17. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse

    Onbegrijpelijk:eek: Als scholier heb je alle tijd van de wereld toch?:cool:
     
  18. Julius Monchen

    Julius Monchen

    Lid geworden:
    20 jan 2007
    Berichten:
    986
    Haha, in elk geval niet als je op een Gymnasium zit. :)
    JA, ik ben niet de snelste bouwer, maar werk wel precies.
    Natuurlijk heeft de trage vordering ook te maken met een beperkt budjet.
     
  19. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.409
    Locatie:
    Spijkenisse
    Mwah, op het VWO deed ik ook maar weinig, ik had bergen vrije tijd:p

    Maar goed, een beperkt budget is wel een vertragingsfactor ja. Maar je had alles toch binnen nu?
     
  20. hezik

    hezik Guest

    Ach op die manier bekeken, ben ik al 2 maanden aan het bouwen aan de Wind S :)
     

Deel Deze Pagina