springer Tug

Discussie in 'Bouwverslagen - Schepen' gestart door Thijs Slotman, 23 okt 2013.

  1. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    12.784
    Locatie:
    Flevoland
    Laatst bewerkt door een moderator: 19 nov 2015
  2. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
    hoi
    moet ik voor in mijn duwboot ook een 2,4 ghz ontvanger hebben met 2 of extra lange antenne's ?
     
  3. Roel van Essen

    Roel van Essen Forum veteraan

    Lid geworden:
    13 jul 2002
    Berichten:
    13.334
    Locatie:
    Betuwe
    Wat dacht je ervan om de gebruiksaanwijzing van je zender eens erbij te pakken (of te downloaden) en dan te gaan lezen?
    Iets over "bereik" en zo?
     
  4. RCjeffrey

    RCjeffrey

    Lid geworden:
    7 jun 2011
    Berichten:
    1.143
    Locatie:
    enschede
    Je kunt het al af met een normale ontvanger,
    Je vaart toch niet op 100meter of meer....
     
    Laatst bewerkt: 18 sep 2014
  5. Baggeraar

    Baggeraar

    Lid geworden:
    31 jan 2010
    Berichten:
    15.521
    Locatie:
    H&NF

    e




    :confused: :confused:
     
  6. RCjeffrey

    RCjeffrey

    Lid geworden:
    7 jun 2011
    Berichten:
    1.143
    Locatie:
    enschede
    Oops:sleeping:, aangepast....:hammer:
    Ik snap niet waarom er e stond en geen een.

    Gelukkig hebben we helpende mede-forumers die anderen goed helpen:worship:
     
  7. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.122
    Locatie:
    Zwolle
    Met een 2,4Ghz zender heb je een 2,4Ghz ontvanger nodig van hetzelfde merk.
    Dus jij hebt, als je een Turnigy zender gekocht hebt, die ontvanger nodig die daarbij zit.
    Maar niet alle zender en ontvangers van hetzelfde merk werken op elkaar, even zoeken dus welke je moet hebben
     
  8. setsunakaede

    setsunakaede

    Lid geworden:
    19 jun 2011
    Berichten:
    2.489
    Locatie:
    Zoetermeer
    Om e.e.a. nog een beetje waziger te maken:
    deze 6-kanaals en deze 3-kanaals ontvanger werken ook op de 9x...
    En hun equivalenten met FlySky, Turborix en Jamara ook.
     
  9. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
  10. markjuhh

    markjuhh Forum veteraan

    Lid geworden:
    4 jan 2009
    Berichten:
    7.294
    Locatie:
    Gilze
    Bedoel je hoeveel turns er op de wikkelingen zitten of hoeveel toeren per volt ie draait?
     
  11. Baggeraar

    Baggeraar

    Lid geworden:
    31 jan 2010
    Berichten:
    15.521
    Locatie:
    H&NF
    Dan moet je zelf zoeken naar de juiste motor en dan de specificaties lezen.

    Lekker makkelijk weer een ander laten doen waar je zelf te bela.... voor bent.

    Als je nu de juiste verwijzing er nog bij had gezet was het wat anders geweest. (de productinformatie met alle vertragingen erop geeft info genoeg)
    http://www.produktinfo.conrad.com/d...222362-da-01-en-Getriebemotor_MFA_919D_61.pdf

    Jouw vraag is vergelijkbaar met het volgende
    ik geef een link op van een personen auto
    en vraag
    hoe hard draaien de wielen
    en vermeld verder
    ik heb er één met twee wielen. :hammer:
     
  12. RCjeffrey

    RCjeffrey

    Lid geworden:
    7 jun 2011
    Berichten:
    1.143
    Locatie:
    enschede
    Op conrad staat wel hoeveel toeren de motor draaid met transmissie, die is nu weg.
    Dus doe je dat toerental *6 en weet je hoeveel hij toeren hij draaid
     
  13. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
    mark:
    de regelaar die ik misschien ga kopen heeft 15 turns nodig

    jeffrey wat bedoel je met dat sterretje?
     
  14. markjuhh

    markjuhh Forum veteraan

    Lid geworden:
    4 jan 2009
    Berichten:
    7.294
    Locatie:
    Gilze
    Dus je snapt nogsteeds niet dat bij een regelaar het om amperes en volts gaat?
     
  15. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
    de man in de winkel zij dat de regelaar ook om turns gaat. ik snap wel dat ie het volt wel aan moet kunnen (net zoals het aantal ampere's)
     
  16. markjuhh

    markjuhh Forum veteraan

    Lid geworden:
    4 jan 2009
    Berichten:
    7.294
    Locatie:
    Gilze
    Met het aantal turns kan je grofweg schatten wat een motor misschien kan verbruiken.
    Met volt en ampere weet je precies wat je aan het doen bent.
     
  17. RCjeffrey

    RCjeffrey

    Lid geworden:
    7 jun 2011
    Berichten:
    1.143
    Locatie:
    enschede
    * is hetzelde als x...
    Maar die regelaar kan waarschijnlijk tot 15 turns....jou motor zal zeker goed gaan... hoe lager de turns, hoe sneller de motor draaid ( meer toeren).
    En langzaam draaiende motor kan praktisch op alle regelaars.
     
  18. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
    wil het eigenlijk wel zeker weten. dus toeren en turns zijn dus hetzelfde?
     
  19. Micropuller

    Micropuller Forum veteraan

    Lid geworden:
    1 jul 2004
    Berichten:
    6.401
    turns - Google zoeken

    Met wat eigen initiatief en wat leeswerk, had je dit binnen 60 seconden kunnen vinden:
     
  20. Thijs Slotman

    Thijs Slotman

    Lid geworden:
    22 okt 2013
    Berichten:
    1.820
    Locatie:
    Overijssel, haaksbergen
    ik zoek de hele middag al zowat
    maar ben nog eigenlijk niet veel wijzer geworden. want ik wil weten hoeveel turns die motor nou draait. en of toeren nou hetzelfde zijn als turns
     

Deel Deze Pagina